Θρίλερ με το φλεγόμενο πλοίο ανοικτά της Κέρκυρας: Πληροφορίες για 14 αγνοούμενους – Ανάμεσά τους και τρεις Έλληνες

Θρίλερ με το φλεγόμενο πλοίο ανοικτά της Κέρκυρας: Πληροφορίες για 14 αγνοούμενους – Ανάμεσά τους και τρεις Έλληνες

Δυο άτομα, που έχουν δώσει σημεία ζωής, βρίσκονται εγκλωβισμένα στο γκαράζ του πλοίου

Για 14 αγνοούμενους επιβαίνοντες του πλοίου Euroferry Olympia που τυλίχτηκε στις φλόγες κοντά στην Κέρκυρα κάνουν λόγο οι τελευταίες πληροφορίες, με το θρίλερ να συνεχίζεται.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε αυτούς τους 14 αγνοούμενους δεν έχουν συμπεριληφθεί οι δύο εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του Euroferry Olympia.

Ο συνολικός αριθμός των διασωθέντων, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, είναι 276.

Σημειώνεται πως ανάμεσα σε όσους διασώθηκαν ήταν και ένας παράτυπος μετανάστης, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 Έλληνες ανάμεσα στους αγνοούμενους.

Δυο άτομα, που έχουν δώσει σημεία ζωής, βρίσκονται εγκλωβισμένα στο γκαράζ του πλοίου.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας στο πλοίο «Euroferry Olympia» -κατασκευής 1995- είχε 239 επιβάτες, 51 πλήρωμα, 153 φορτηγά και 25 ΙΧ.

Στο λιμάνι της Κέρκυρας έφτασε ένα από τα πλοία που μεταφέρουν τους διασωθέντες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Euroferry Olympia». Στο λιμάνι βρίσκονται τρία ασθενοφόρα, δυνάμεις της πυροσβεστικής, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας της περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο Βούλγαροι οδηγοί εγκλωβισμένοι στο γκαράζ του πλοίου και είναι σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσής τους. Την ίδια ώρα υπάρχουν αναφορές για ύπαρξη αγνοούμενων.