«Δεν θα υπάρξει συνέχεια με τη γιαγιά», τονίστηκε σε ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

«Δεν θα υπάρξει συνέχεια με τη γιαγιά», τονίστηκε σε ανακοίνωση της αλυσίδας σούπερ μάρκετ

Δεν πρόκειται να υπάρξει δίωξη για το γεγονός στο κατάστημα στο Ίλιον

Ανακοίνωση εξέδωσε η Lidl Ελλάς σχετικά με το πρόσφατο συμβάν στο κατάστημα της εταιρείας στο Ίλιον, που αφορά τη  γιαγιά που έκλεψε τυρί γιατί πεινούσε. Μάλιστα, για το περιστατικό επιλήφθηκε και το υπουργείο Ανάπτυξης, ώστε να μην υπάρξει δίωξη, κάτι που ξεκαθάρισε και η εταιρεία σούπερ μάρκετ ότι δεν πρόκειται να γίνει.

Όπως επισημαίνει «η Lidl Ελλάς από την έναρξη της λειτουργίας της εφαρμόζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης αξίες και πρακτικές κοινωνικής υπευθυνότητας. Έχει αποδείξει έμπρακτα και διαχρονικά ότι στέκεται δίπλα στους συμπολίτες της με ήθος και ευθύνη, όπως πράττει πάντα σε αντίστοιχες περιπτώσεις κοινωνικής ευαισθησίας. Συγκεκριμένα, έχει μεριμνήσει με μηχανισμό υποστήριξης μέσω ΜΚΟ σε όλη την Ελλάδα ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα αιτήματα για προϊοντική βοήθεια από ευπαθείς ομάδες πληθυσμού».

Αναφερόμενη στο πρόσφατο συμβάν στο κατάστημα Lidl στο Ίλιον η εταιρεία σημειώνει «Το πρόσφατο περιστατικό που έλαβε χώρα στο κατάστημά μας στο Ίλιον μάς λυπεί βαθιά. Ο υπεύθυνος του καταστήματος, όπως και κάθε υπεύθυνος καταστήματος, είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες αναφορικά με παραβατικές συμπεριφορές που ορίζει η νομοθεσία. Η διοίκηση της εταιρείας έλαβε γνώση του περιστατικού και θα φροντίσει να μην υπάρξει συνέχεια. Η εταιρεία θα έρθει σε επικοινωνία με την πελάτισσα για να λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε».

Τέλος σημειώνεται ότι «η Lidl Ελλάς θα συνεχίζει να στέκεται διαχρονικά στο πλευρό όσων μας χρειάζονται, αναγνωρίζοντας την ευθύνη και τον ρόλο της στην ελληνική κοινωνία».