Υπόθεση βιασμού 11χρονης στο Λασίθι: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Υπόθεση βιασμού 11χρονης στο Λασίθι: Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες

Τα όσα αποκαλύφθηκαν τα τελευταία 24ωρα προκαλούν αμείλικτα ερωτηματικά

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως… της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της 11χρονης που έπεσε θύμα σεξουαλικής και σωματικής κακοποίησης από τον θείο του.

Η άτυχη κοπέλα ήταν μωρό ακόμα όταν έχασε τον πατέρα της. Η μητέρα της, χαμένη στον κόσμο των ναρκωτικών, ήταν στην πραγματικότητα απούσα. Η υπερήλικη γιαγιά ήταν ανήμπορη να αναθρέψει ένα μικρό παιδάκι. Έτσι, η τύχη του 11χρονου σήμερα κοριτσιού, αφέθηκε στα χέρια του θείου της, αδερφού του μακαρίτη του πατέρα της.

Παντρεμένος και πολύτεκνος πατέρας ανέλαβε την αναδοχή της ανιψιάς του, την οποία πήρε κοντά του και τη μεγάλωνε μαζί με τα δικά του παιδιά.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν τα τελευταία 24ωρα προκαλούν αμείλικτα ερωτηματικά καθώς αυτό το παιδί, με βάση τα όσα καταγγέλλονται, ζούσε επί χρόνια έναν Γολγοθά.

Η ζωή στο σπίτι της οικογένειας δεν ήταν ποτέ ρόδινη για την 11χρονη, όπως υποστηρίζουν δημοσιογραφικές πηγές. Αντιμετωπιζόταν ως παιδί ενός κατώτερου Θεού, σε ένα περιβάλλον αρκετά δύσκολο από διάφορες καταστάσεις.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης εκτιμούν ότι στην πραγματικότητα αυτό το παιδί στερήθηκε το χάδι, τη στοργή και την αγάπη. Ήταν κατατρεγμένο από τα γεννοφάσκια του.

Πριν από περίπου δύο-τρία χρόνια, ο θείος χώρισε. Η πρώην σύζυγος τον εγκατέλειψε μαζί με τα παιδιά.

Η 11χρονη έμεινε πίσω. Μόνη με το θείο, ο οποίος φέρεται να έγινε ακόμα πιο σκληρός σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ. Ζούσαν σε ένα μικρό κατάλυμα, σε χωριό του Λασιθίου. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν αποθήκη, άλλοι πάλι τρώγλη. Εκεί κοντά διέμενε και η υπερήλικη γιαγιά, όμως δεν ήταν σε θέση να προσφέρει και πολλά.

Περιγράφεται ότι αρκετές φορές συμπεριφερόταν με βιαιότητα στο παιδί, το οποίο χτυπούσε στο κεφάλι και στο σώμα. Στο σχολείο τα τελευταία χρόνια πήγαινε ολομόναχη (από 8 ετών λένε αστυνομικές πηγές) παρά το γεγονός ότι καθημερινά έπρεπε να κάνει χιλιόμετρα με το λεωφορείο. Τις περισσότερες φορές ήταν απεριποίητη και ατημέλητη. Αν και αυτό ήταν μία ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο οικογενειακό περιβάλλον, δεν αξιολογήθηκε.

Όμως τον τελευταίο μήνα, η κατάσταση φέρεται να ξέφυγε ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα του παιδιού. Δεν έφθανε η σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, ο 58χρονος φέρεται να προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά της 11χρονης ανιψιάς του, ακόμα και όταν το παιδί κοιμόταν.

Κάποια σημάδια στα χέρια, έβαλαν σε υποψίες τη γυμνάστρια της 11χρονης, η οποία κατάφερε να την προσεγγίσει και να «ξεκλειδώσει» την καρδιά της.

Το κοριτσάκι μοιράστηκε τους εφιάλτες και το ψυχικό βάρος που κουβαλούσε μαζί της και εκείνη, προς τιμήν της, δεν έχασε χρόνο και κινητοποιήθηκε στην σωστή κατεύθυνση, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς.