Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε 3 χρόνια – «Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο»

Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν σε 3 χρόνια – «Ψάχνουν… ντε και καλά για δολοφόνο»

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και οι απειλές στην οικογένεια

Η μητέρα των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή ξεσπά με δήλωσή της, αναφέροντας ότι «γιατί είπαν ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν.. .ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν».

Υπενθυμίζεται, ότι η «Π» την Κυριακή, μεταφέροντας την άποψη δικαστικού λειτουργού που απευθυνόταν στην ΕΛΑΣ, είχε γράψει:

«Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων». Και είναι βέβαιο πως κάποιοι αστυνομικοί, που πιθανόν αναφέρονταν στην υπόθεση, πλέον θα είναι φειδωλοί, όπως αναφέρει το pelop.

Από την πλευρά της, η Εισαγγελία Πατρών θα έχει τη συνεργασία που απαιτείται, με ένα και μοναδικό στόχο. Να υπάρξει πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, κυρίως από την πλευρά αρκετών γιατρών.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες», ανέφερε, σε ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας Γιάννης Κόττας ανέφερε πως εστάλη μήνυμα με παραλήπτες τους γονείς από μία κυρία (το όνομα της οποίας γνωρίζουν οι συνήγοροι) και στο οποίο «καλεί κόσμο να μεταβούν έξω από το σπίτι της οικογένειας να βρουν τη μητέρα και να τη λιντσάρουν».