Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιάννη Τοπαλούδη: «Να μην υπάρξει άλλη Ελένη, Ζωή, Γαρυφαλλιά, Καρολάιν, Δώρα…»

Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιάννη Τοπαλούδη: «Να μην υπάρξει άλλη Ελένη, Ζωή, Γαρυφαλλιά, Καρολάιν, Δώρα…»

Τι είπε για την επικοινωνία του με την 24χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη

«Να μην υπάρξει καμία άλλη Ελένη, Ζωή, Γαρυφαλλιά, Καρολάιν, Δώρα», τόνισε ο Γιάννης Τοπαλούδης, πατέρας της φοιτήτριας που βιάστηκε, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018, στη διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη της κόρης του, που διοργάνωσε την Πέμπτη το βράδυ το πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Στην τοποθέτησή του, μέσα στο δράμα που βίωσε και βιώνει, ο πατέρας της Ελένης, κ. Γιάννης Τοπαλούδης περιέγραψε την όλη πορεία της, από την εγγραφή της στο Πανεπιστήμιο στη Ρόδο:

«Αυτό που παρουσιάζω σήμερα είναι το ταξίδι της ζωής που ξεκινάει όταν κάποιοι αποφασίζουν να γίνουν γονείς. Συνεχίζεται με τον ερχομό του παιδιού, με το μεγάλωμά του, με τις σπουδές και με τη δημιουργία οικογένειας. Μεγαλώσαμε την Ελένη μας, με αξίες και ιδανικά. Η Ελένη ήταν ένα κορίτσι χαμογελαστό και δοτικό. Βοηθούσε όσους είχαν ανάγκη. Έφτασε η στιγμή να ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει στον πανεπιστημιακό μικρόκοσμο. Τέλη Σεπτεμβρίου του 2015. Χαρά και άγχος μαζί για το νέο της περιβάλλον. Ήρθαμε στη Ρόδο για να φτιάξουμε το νέο της σπιτικό. Πρώτη ημέρα στο Παν/μιο Αιγαίου. Ήρθαμε με γλυκά για το καλό της προσαρμογής, φιλίες, οικογενειακές στιγμές, χαρούμενες στιγμές. 28 Νοεμβρίου του 2018 ήταν το μαρτυρικό τέλος της επίγειας ζωής της Ελένης μας. το μάθαμε αυτό που έγινε δύο ημέρες μετά. Σταμάτησε για μας ο χρόνος. Στιγμές ανείπωτης τραγωδίας που εύχομαι, καμία οικογένεια να μην περάσει. Το πιο τραγικό είναι να μαζεύεις τα πράγματα του παιδιού σου. Τίποτε δεν ήθελα να αφήσω πίσω για να τα έχουμε μαζί με τη μητέρα της….».

Κλείνοντας είπε πως επικοινωνούν με την 24χρονη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη επειδή το κορίτσι δεν έχει γονείς και είπε:

«Έτσι να κάνουμε ως κοινωνία. Καμία άλλη Ελένη, Γαρουφαλιά, Ζωή και Καρολάιν, τόνισε ο κ. Τοπαλούδης και ζήτησε η ποινή της ισοβίου καθείρξεως να είναι πραγματική και να μην μειώνεται».