Κορονοϊός: Κέρδισε τη μάχη 32xρονη λεχώνα στην Πάτρα – Αποσωληνώθηκε και αγκάλιασε για πρώτη φορά το μωρό της

Κορονοϊός: Κέρδισε τη μάχη 32xρονη λεχώνα στην Πάτρα – Αποσωληνώθηκε και αγκάλιασε για πρώτη φορά το μωρό της

Ήταν διασωληνωμένη για 20 μέρες περίπου

Μια πολύ χαρμόσυνη είδηση ήρθε στην επιφάνεια στήματα στην Πάτρα, καθώς αποσωληνώθηκε η 32χρονη λεχώνα  η οποία έδινε μάχη με τον κορονοϊό στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ,”Ο Άγιος Ανδρέας” για περίπου 20 ημέρες.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η νεαρή μητέρα νοσηλεύονταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση αφού όταν ήταν έγκυος εντοπίστηκε θετική στον κορονοϊό , ήταν ανεμβολίαστη και έπασχε από υποκείμενο νόσημα. Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν εσπευσμένα την γέννηση του παιδιού με καισαρική τομή καθώς βρίσκονταν σε κίνδυνο η ζωή η δική της αλλά και του παιδιού.

Αμέσως μετά το τοκετό η μητέρα διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τις 23 Ιανουαρίου. Μετά από 20 ημέρες νοσηλείας η κατάσταση της βελτιώθηκε, ο οργανισμός της ανταποκρίθηκε θετικά με αποτέλεσμα οι γιατροί να προχωρήσουν στην αποσωληνωσή της. Πλέον η 32χρονη θα μπορεί να αντικρίσει ξανά την οικογένειά της και κυρίως να πάρει στην αγκαλιά της για πρώτη φορά το μωρό που έφερε στον κόσμο.