ΤΖΟΚΕΡ: Κυριακάτικο τζακ ποτ για 4,1 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων και μέσω διαδικτύου από το σπίτι

ΤΖΟΚΕΡ: Κυριακάτικο τζακ ποτ για 4,1 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων και μέσω διαδικτύου από το σπίτι

Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 4,1 εκατ. ευρώ – Συμμετοχή στο παιχνίδι και μέσω διαδικτύου από το tzoker.gr ή το tzoker app

Μεγάλο έπαθλο ύψους 4,1 εκατ. ευρώ διεκδικούν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Το ποσό αυτό θα κερδίσουν ο παίκτης ή οι παίκτες που θα καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς που θα αναδείξει η κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.

Η προθεσμία συμμετοχής στην κλήρωση «τρέχει» έως τις 21:30. Μέχρι τότε, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ ή να καταθέσουν διαδικτυακά το δελτίο τους για να διεκδικήσουν τα 4,1 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, καθώς και τα μικρότερα έπαθλα του παιχνιδιού. Για την online κατάθεση δελτίου, χρειάζεται πρώτα να γίνει εγγραφή στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Εγγραφή με απλά βήματα στο ΤΖΟΚΕΡ online 

Μπαίνοντας στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ (από το App store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ για συσκευές με Android), ο παίκτης συμπληρώνει τα απαραίτητα στοιχεία στην ειδική φόρμα εγγραφής και δημιουργεί λογαριασμό με το «όνομα χρήστη» και τον «κωδικό» επιλογής του. Κάθε φορά που θέλει να παίξει ΤΖΟΚΕΡ online συνδέεται στο λογαριασμό του, συμπληρώνει στήλες και καταθέτει το δελτίο του, το οποίο λαμβάνει και με επιβεβαιωτικό email.

Όταν ένας παίκτης του ΤΖΟΚΕΡ online κερδίζει κάποιο χρηματικό έπαθλο, το ποσό πιστώνεται αυτόματα στον τραπεζικό λογαριασμό που δηλώνει κατά την εγγραφή του.