Ήρθε «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ» στο ΣΚΡΑΤΣ

Ήρθε «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ» στο ΣΚΡΑΤΣ

Υπεύθυνος καταστήματος ΟΠΑΠ εξηγεί πώς παίζεται το νέο παιχνίδι με κέρδη έως και 10.000 ευρώ

Ένα νέο παιχνίδι προστέθηκε πρόσφατα στη πλούσια γκάμα του ΣΚΡΑΤΣ. Πρόκειται για το παιχνίδι «Η ΤΥΧΕΡΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ», το οποίο μοιράζει κέρδη έως και 10.000 ευρώ.

Όπως εξηγεί ο κ. Γιάννης Αντωνίου, υπεύθυνος ενός μοντέρνου καταστήματος ΟΠΑΠ στον Πόρο, «το νέο παιχνίδι κοστίζει μόλις 1 ευρώ. Είναι η νέα προσθήκη στη συγκεκριμένη κατηγορία που περιλαμβάνει άλλα 5 παιχνίδια, όπως τα «7 ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ», «ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ», «ΤΥΧΕΡΑ ΦΛΟΥΡΙΑ» κ.ά. Το τυχερό σύμβολο που χαρίζει κέρδη είναι ο ήλιος. Άμα το βρεις σκρατσάροντας, κερδίζεις το αντίστοιχο ποσό, με μέγιστο έπαθλο τα 10.000 ευρώ. Επίσης, άμα αποκαλύψεις ένα ρολόι κερδίζεις άμεσα 10 ευρώ. Κάθε λαχνός έχει 5 περιοχές σκρατσαρίσματος, δηλαδή προσφέρει αντίστοιχα 5 ευκαιρίες για κέρδη, τα οποία μπορεί να λειτουργήσουν και αθροιστικά».

Κέρδη κάθε μέρα

Το ΣΚΡΑΤΣ μοιράζει καθημερινά κέρδη σε χιλιάδες παίκτες σε όλη την Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη εβδομάδα μόνο, τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 1.717.051 ευρώ.

Όπως σχολιάζει ο κ. Αντωνίου, «οι πελάτες μας κερδίζουν καθημερινά ποσά στο ΣΚΡΑΤΣ. Είτε μικρά, είτε μεγαλύτερα. Η φύση του παιχνιδιού είναι να δίνει άμεσα κέρδη στον παίκτη. Βέβαια, δεν λείπουν και τα μεγάλα ποσά, καθώς υπάρχουν παιχνίδια που δίνουν μέχρι και 1.000.000 ευρώ».