Επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη: Αν περνούσε κάποιος από εδώ θα είχε καεί, πέρυσι είχα απειλητικά μέιλ – Πώς περιέγραψε τον δράστη

Επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη: Αν περνούσε κάποιος από εδώ θα είχε καεί, πέρυσι είχα απειλητικά μέιλ – Πώς περιέγραψε τον δράστη

«Λες θα καούν οι άνθρωποι μου - Η Αστυνομία με ρώτησε αν θέλω προστασία»

Επίθεση με γκαζάκια έγινε στις 2:30 στο σπίτι του Δημήτρη Καμπουράκη στην Αργυρούπολη. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στον ΣΚΑΪ για όσα έγιναν, κάνοντας λόγο για έναν φοβερό κρότο.

«Αν δεν είχα αυτή την βαριά πόρτα ασφαλείας θα είχε μπει μέσα όλο. Μένει η πεθερά μου στο ισόγειο, που δεν είναι εδώ τώρα, αν ήταν εδώ θα είχαμε ιστορίες» ανέφερε. Στην ερώτηση αν μπορεί να σκεφτεί τον λόγο που έγινε η επίθεση ο Δημήτρης Καμπουράκης την απέδωσε στους κινδύνους της δημοσιογραφίας. «Οι κίνδυνοι του επαγγέλματος, πού να πάει το μυαλό; Καταρχήν είναι έκπληξη, λες θα καούν οι άνθρωποί μου» είπε και περιέγραψε τον άνθρωπο πίσω από τα γκαζάκια. «Ένας ήταν, φορούσε μαύρο σκούφο , μάσκα και είχε μούσι. Αν περνούσε κάποιος από εδώ, θα είχε καεί» τόνισε.

Ο δημοσιογράφος είχε δεχτεί απειλές και πέρσι. Τότε η Αστυνομία του είχε προτείνει να έχει αστυνομική φρουρά. «Πριν κανένα χρόνο είχα απειλητικά μέιλ, είχε επικοινωνήσει η Αστυνομία να μου πει αν θέλω να έχω αστυνομική συνοδεία και είπα δεν θέλω, δεν νιώθω καλά να έχω έναν άνθρωπο να είναι η σκιά μου. Τώρα θα το ξανασκεφθώ, το επάγγελμα έχει κινδύνους. Να μη μιλώ επειδή μου έκαψαν την πόρτα;» αναρωτήθηκε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...