Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Υπόθεση βιασμού 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας εμπλέκει και άλλα πρόσωπα

Νέα καταγγελία βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών, στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση κυκλώματος μαστροπείας, ενώ συνεχίζεται η ανακριτική έρευνα για την καταγγελία της 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, ανάμεσά τους και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο ο ίδιος αρνείται. Σύμφωνα με τον συνήγορο τους, σήμερα κατέθεσε μάρτυρας, ο οποίος ήταν παρών στο ρεβεγιόν -όπως αποκάλεσε το πάρτι- και σύμφωνα με τον ίδιο έδωσε μια άλλη εκδοχή για το πώς έγιναν τα πράγματα, από αυτήν την 24χρονης Γεωργίας.

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ3, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα, που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401 του ξενοδοχείου, όπου καταγγέλθηκε ότι έγινε ο βιασμός της 24χρονης.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Όσον αφορά στην υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας, ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς δήλωσε, ότι στα χέρια του έχει ακόμη μια καταγγελία ενός άνδρα, ο οποίος όχι μόνο επιβεβαιώνει, αλλά ενισχύει την καταγγελία της κοπέλας, που έχει καταθέσει ήδη στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. ,