Καταγγελία για ξενοδόχο που δεν τους άφησε να μείνουν σε δωμάτιο γιατί είχαν σκύλο

Καταγγελία για ξενοδόχο που δεν τους άφησε να μείνουν σε δωμάτιο γιατί είχαν σκύλο

«Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς Κελσίου τι θα πάθαινε;», τόνισε ο ιδιοκτήτης

Τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Αμπελοχώρι, κοντά στη Θήβα, που δεν τους άφησε να μείνουν σε δωμάτιο γιατί είχαν σκύλο, ενώ είχαν αποκλειστεί από τον χιονιά, κατήγγειλε η Άρτεμις Κυριακοπούλου στον Alpha και την εκπομπή Super Κατερίνα.

«Μας είπε ότι απαγορεύονται τα κατοικίδια ακόμα και αν του δίναμε 1.000 ευρώ. Μας είπε να του ανοίξουμε air condition και να μείνει στο αυτοκίνητο. Αναφέρεται στο σάιτ του ως pet friendly» είπε η κοπέλα.

Ο ιδιοκτήτης περιγράφει όσα έγιναν, τονίζοντας πόσο ζημιά έχουν κάνει στη φήμη του καταλύματος.

«Θα κάνω μήνυση και αγωγή ένα πολύ μεγάλο ποσό γιατί με έχουν ξεφτιλίσει παντού. Έχω δεχτεί άπειρα απειλητικά χλευαστικά μηνύματα. Αυτά θα τα εξετάσει ο εισαγγελέας. Τα χρήματα που θα βγάλω θα είναι περισσότερα από αυτά που έχω χάσει. Είχα βαθμολογία του ξενοδοχείου 4 και τώρα είναι 2! Πώς θα βάλω 1 η ώρα τη νύχτα ένα σκυλί που γαβγίζει λυσαλέα σε ένα ξενοδοχείο που κοιμούνται ταλαιπωρημένοι άνθρωποι; Ένας σκύλος τέρας, μεγάλο γομάρι τριχωτό με 0 βαθμούς Κελσίου τι θα πάθαινε; Άνθρωποι ιδιόρρυθμοι που θέλανε ντε και καλά να κοιμηθούν με το σκυλί τους» είπε ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Νίκος Παπαναστασίου.