Ιωάννα Τούνη: «Να μας πει γιατί επέλεξε να κάνει καταγγελία μετά από πέντε χρόνια»

Ιωάννα Τούνη: «Να μας πει γιατί επέλεξε να κάνει καταγγελία μετά από πέντε χρόνια»

Τι υποστηρίζει η πλευρά του 35χρονου, τον οποίο κατονόμασε η influencer

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της Ιωάννας Τούνη έπειτα από μηνύσεις που κατατέθηκαν και από πλευράς του 35χρονου που κατηγορεί η influencer ότι διέρρευσε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές.

Ο ένας εκ των δικηγόρων του 35χρονου, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», και αναρωτήθηκε δημόσια για τον λόγο που η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε ύστερα από πέντε χρόνια να μιλήσει.

Όπως είπε ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος 35χρονου, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», «είναι εξαιρετικά σημαντικό να μην προσπαθούμε να ομαδοποιήσουμε υποθέσεις που είναι στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Άλλη υπόθεση είναι η ανήλικη με τον ιερέα, άλλη η 24χρονη στη Θεσσαλονίκη και άλλο η καταγγελία μιας κοπέλας που ποτέ δεν κατήγγειλε το συγκεκριμένο περιστατικό όταν έγινε το 2017. Το 2020 έκανε μήνυση κατά αγνώστων, αυτή η μήνυση έχει πάει στο αρχείο, το 2020 σε προσωπικό της βίντεο στον λογαριασμό της λέει άλλα πράγματα από αυτά τα οποία λέει τώρα. Στο προηγούμενο βίντεο είπε άλλα πράγματα από αυτά που είπε στο τελευταίο και βεβαίως δεν υπάρχει καμία άσκηση ποινικής δίωξης, ο επιχειρηματίας δεν είναι κατηγορούμενος».

«Η αλήθεια είναι μία, η αλήθεια που θα πει η δικαιοσύνη. Καμία καταγγέλλουσα, είτε έχει πολλούς ακολούθους, είτε έχει λιγότερους δεν αποτελεί ότι η άποψή της είναι θέσφατο. Ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη, είναι παράκληση του επιχειρηματία, να αποφανθεί. Είναι καταγγελλόμενος, αντιθέτως έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις δύο μηνύσεις που έχει κάνει εκείνος στο πρόσωπο της καταγγέλλουσας», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Άλλο να γίνεται μια καταγγελία αμέσως και άλλο να πηγαίνεις πέντε ολόκληρα χρόνια μετά επ’ ευκαιρία ενός άλλου γεγονότος και όταν προηγουμένως έχεις πει εντελώς διαφορετικά πράγματα από αυτά τα οποία λες τώρα. Δεν θα εξηγήσει ο επιχειρηματίας για ποιον λόγο γίνεται τώρα η καταγγελία. Να εξηγήσει η καταγγέλλουσα γιατί επιλέγει τώρα, να κάνει την καταγγελία και να εξηγήσει γιατί έχει πει στο παρελθόν εντελώς διαφορετικά πράγματα. Δεν είναι μια ανήλικη η καταγγέλλουσα, πρέπει να μας εξηγήσει πειστικά, όταν έρθει η ώρα του δικαστηρίου, αν γίνει και ασκηθεί ποινική δίωξη στον πελάτη μου, γιατί επέλεξε τώρα να μιλήσει».

«Αν κάποιος νιώθει ότι έχει χρησιμοποιηθεί και είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτό, βγαίνει αμέσως και το λέει. Δεν το κρύβει πέντε χρόνια και πολύ περισσότερο όταν έχει τρία χρόνια να συλλέξει στοιχεία και αποδείξεις και να πάει στον εισαγγελέα και την αστυνομία. Να μας εξηγήσει γιατί τώρα επέλεξε να εισφέρει στοιχεία για έναν αθώο άνθρωπο που και αυτός είναι θύμα. Το πρόσωπό του φαίνεται και κανείς άλλος», τόνισε ο κ. Γλύκας, ο οποίος δεν απάντησε στις επανηλειμμένα ερωτήσεις του Νίκου Συρίγου για το αν έχει δει το βίντεο, όταν εκείνος επέμενε ότι ο πελάτης του δεν εμπλέκεται στη βιντεοσκόπηση» ξεκαθάρισε.