Νέα καταγγελία από δημοσιογράφο: Μου προσέφεραν 3.000 ευρώ για να πάω σε πριβέ πάρτι

Νέα καταγγελία από δημοσιογράφο: Μου προσέφεραν 3.000 ευρώ για να πάω σε πριβέ πάρτι

«Τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, κατάλαβα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο»

Λίγες μόλις ημέρες μετά την αποκάλυψη της Ευλαμπίας Ρέβη για πρόσκληση σε πριβέ πάρτι αντί χρηματικού ποσού, μια νέα καταγγελία για παρόμοια υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η δημοσιογράφος Πόπη Αναγνωστοπούλου αποκάλυψε ότι δέχθηκε και η ίδια μια τέτοια πρόσκληση από το ίδιο πρόσωπο:

«Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2019, έλαβα μήνυμα από ένα πρόσωπο το οποίο είχε στείλει ακριβώς τα ίδια μηνύματα στην δημοσιογράφο Ευλαμπία Ρέβη. Τρόμαξα πάρα πολύ όταν το είδα, κατάλαβα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο».

«Ήταν ένα πρόσωπο που θα μου προσέφερε δουλειά υποδοχής, είχε έρθει από το εξωτερικό και είπε ότι θα μου έδινε 3.000 ευρώ, όλα μπροστά», συνέχισε.

Η ίδια δήλωσε πως δεν απάντησε στο μήνυμα, ωστόσο δεν διέγραψε το συγκεκριμένο άτομο γιατί ήθελε να παρακολουθήσει την πορεία των αναρτήσεων του.

Προς έκπληξη της, είπε, έβλεπε ότι όλο αυτό το διάστημα, ο άνδρας αυτός δημοσίευε stories με κάποιον να μετράει χρήματα, ενώ είχε και φωτογραφίες με το πρόσωπό του.

Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όσες κοπέλες έτυχε να πάνε σε τέτοια πριβέ πάρτι, να μιλήσουν για τα όσα είδαν: «Είναι πολύ σημαντικό τα κορίτσια που έπεσαν στην παγίδα και έχουν βρεθεί σε αυτά τα πάρτι να βγουν και να μιλήσουν για το τι βίωσαν. Να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που διοργανώνουν αυτά τα πάρτι και αν υπάρχουν περιστατικά κακοποίησης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...