Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Απολογείται ο 32χρονος – Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Βιασμός 14χρονης στο Περιστέρι: Απολογείται ο 32χρονος – Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Ιούνιο

Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 32χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της 14χρονης αδελφής της συντρόφου του στο Περιστέρι, το περασμένο καλοκαίρι.

Το 14χρονο κορίτσι έχει καταγγείλει ότι ο κατηγορούμενος τη βίασε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της. Ο κατηγορούμενος , ωστόσο, φέρεται να αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του επικαλείται την σύντροφο του η οποία, όπως λέει, βρίσκεται στο πλευρό του και δεν στηρίζει την αδελφή της.

«Δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του.» λέει ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος ο οποίος υποστηρίζει πως ο εντολέας του προσπαθεί να καταλάβει ποιο ήταν το κίνητρο για να γίνει η καταγγελία

«Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αποκαλυπτικά στοιχεία για την υπόθεση και θα τα παραδώσουμε στον ανακριτή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη» ανέφερε σε δήλωσή του ο δικηγόρος.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον περασμένο Ιούνιο όταν η 14χρονη επισκέφθηκε την αδερφής της για να περάσει μερικές ημέρες μαζί της. Σύμφωνα με την καταγγελία εκείνες τις ημέρες ο κατηγορούμενος της επιτέθηκε και την βίασε. Εκείνη έφυγε από το σπίτι και αφού εξομολογήθηκε στη μητέρα της τι είχε βιώσει πήγαν μαζί στην αστυνομία.

Την υπόθεση χειρίστηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων ώστε να ληφθεί κατάθεση από την κοπέλα αλλά και γενετικό υλικό, προκειμένου να διαπιστώσουν αν ταυτοποιείται με αυτό του κατηγορουμένου. Σύμφωνα με την κατηγορία από την έρευνα προέκυψε ότι το DNA στα σεντόνια και τη μπλούζα της 14χρονης ανήκει στον 32χρονο ο οποίος συνελήφθη και σήμερα απολογείται στην 23η τακτική ανακρίτρια.