Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που έδειρε άγρια την σύζυγό του -Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της 40χρονης

Αργυρούπολη: Στον ανακριτή σήμερα ο 46χρονος που έδειρε άγρια την σύζυγό του -Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της 40χρονης

Η γυναίκα έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Χαροπαλεύει η 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της στην Αργυρούπολη. Ο 46χρονος που αναζητούσαν οι αστυνομικοί και τελικά παραδόθηκε αργά εχθές το μεσημέρι της Δευτέρας (17/1) στις Αρχές.

Ο άνδρας, φέρεται να χτύπησε τόσο άσχημα την γυναίκα, κυρίως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνη να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού. Η γυναίκα έχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεκάδες χτυπήματα σε όλο της το σώμα και κυρίως στο πρόσωπο.

Ακόμα και η ίδια του η κόρη αισθάνεται οργή για τον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή. Η ανάρτηση του κοριτσιού στο Instagram είναι χαρακτηριστική. Ανέβασε μια φωτογραφία με το πρόσωπό του και έγραψε λόγια που συγκλονίζουν.

 

 

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή».

Τη φωτογραφία μάλιστα του 46χρονου, συνοδεύει και η λεζάντα: «Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KΙΑ χρώματος ασημί».

 

 

Τα πρώτα λόγια του 46χρονου

«Μαλώσαμε και τη χτύπησα. Δεν περίμενα να της κάνω τέτοια ζημιά. Δεν το ήθελα», είναι ορισμένα από τα πρώτα λόγια που είπε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής ο 46χρονος Ε.Γ., ο οποίος κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του.

Ο 46χρονος, γνώστης πολεμικών τεχνών, παραδόθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας –προφανώς κέρδιζε χρόνο πιστεύοντας ότι θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία όπως το 2015- στην ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από αναζητήσεις τριών ημερών. Εμφανίστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής μαζί με τον συνήγορο του και έδωσε μία πρώτη προανακριτική κατάθεση, όπου αναφέρθηκε στο περιστατικό και στον βίο του με την 40χρονη γυναίκα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 46χρονος Ε.Γ. φέρεται να είπε ακόμη στους αστυνομικούς ότι «δεν περίμενα πως θα της έκανα τέτοια ζημιά. Όταν την είδα κάτω γεμάτη αίματα φοβήθηκα και έφυγα». Σε βάρος του θα ασκηθεί δίωξη για απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ σήμερα Τρίτη (18/1) αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή όπου θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του.