Τζώρτζης Μονογυιός: Βίντεο με τη συγκλονιστική στιγμή της πρόσκρουσης – Πώς έφυγε από τον δρόμο η Ferrari

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίντεο με τη συγκλονιστική στιγμή της πρόσκρουσης – Πώς έφυγε από τον δρόμο η Ferrari

Nτοκουμέντο από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας - Πατούλης: Δεν παρεμβάλεται όχημα ή φυσικό πρόσωπο στο τροχαίο

Ένα συγκλονιστικό και τα ταυτόχρονα αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο ήρθε σήμερα στο προσκήνιο από το τροχαίο της Πέμπτης και ια τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού στη Βάρη με την Ferrari, που μόλις είχε παραλάβει.

Το βίντεο, που έχει καταγραφεί από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, ήρθε στην δημοσιότητα η εκπομπή Live News του Mega και δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή που το αυτοκίνητο του Τζώρτζη Μονογυιού χάνει την πορεία του και συντρίβεται στα δέντρα, με την τραγική κατάληψη για τον επιχειρηματία.

Οι κάμερες, που είναι τοποθετημένες στις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Καραμανλή, καταγράφουν την στιγμή της πρόσκρουσης της Ferrari.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή χάνει την πορεία του ξαφνικά, χωρίς να παρεμβάλλεται άλλο όχημα ανάμεσα.

Επιπλέον, δε φαίνεται η Ferrari να εμπλέκεται σε «κόντρα» με άλλο όχημα.

Φαίνεται επίσης πως στο σημείο δεν υπήρχε ούτε πεζός που θα δικαιολογούσε έναν ελιγμό της Ferrari αλλά ούτε και κάποιο ζώο.

Καταρρίπτονται λοιπόν οι ισχυρισμοί πως ο Τζώρτζης Μονογυιός ίσως να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου προσπαθώντας να αποφύγει κάτι ή κάποιον που μπήκε στην πορεία του.

Αντίθετα, όπως φαίνεται από το βίντεο ντοκουμέντο, το αυτοκίνητο κάποια στιγμή και για άγνωστη αιτία, φεύγει από τον δρόμο και προσκρούει στα δέντρα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τυλίγεται στις φλόγες.

Πατούλης: Δεν παρεμβάλεται όχημα ή φυσικό πρόσωπο στο τροχαίο

Για το μοιραίο τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα μίλησε στο Live News του Mega ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Όπως ανέφερε ο κ. Πατούλης η Περιφέρεια Αττικής διαθέτει 250 κάμερες σε σημαντικά οδικά σημεία του άξονα της Αττικής, για να παρακολουθεί την κυκλοφορία και μια από αυτές κατέγραψε και το μοιραίο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Από το βίντεο δεν φαίνεται να παρεμβάλεται κάτι σε επίπεδο οχήματος ή φυσικού προσώπου» τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής, προσθέτοντας ότι φαίνεται μια μικρή επιτάχυνση του οχήματος που είναι ικανή να οδηγήσει στην απώλεια του ελέγχου του.

Σχολιάζοντας τα ζητήματα ασφάλειας και την έλλειψη των προστατευτικών ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος δεν είναι υψηλών ταχυτήτων, καθώς έχει όριο ταχύτητας τα 50χλμ/ώρα.

«Η δική μου εντολή είναι οι αρμόδιες επιτροπές να επεξεργαστούν ένα σχέδιο ασφάλειας του δρόμου» συμπλήρωσε ο Γιώργος Πατούλης.