Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη» – Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ρούμπεν Σεμέδο: «Είμαι ζωντανός από τύχη» – Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έξω από το σπίτι του, στη Γλυφάδα.

Ο πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στον Alpha για όσα διαδραματίστηκαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (14/1).

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πώς αισθάνεται, ο Σεμέδο απάντησε: «Είμαι ζωντανός», ενώ στη συνέχεια ερωτηθείς για το τι συνέβη είπε: «Δεν ξέρετε; Είμαι ζωντανός από τύχη». Όταν ο ρεπόρτερ τον ρώτησε αν το χτύπησαν, είπε μονολεκτικά: «Πολύ». Και στη συνέχεια πέρασε στο εσωτερικό της οικίας του.

Ο Σεμέδο είχε το χέρι του σε νάρθηκα και κρατούσε την κοιλιά του, όπως φάνηκε και από πλάνα του OPEN.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για την ενέδρα στον Ρούμπεν Σεμέδο και τόνισε μεταξύ άλλων πως καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση στον Πορτογάλο, κάνοντας λόγο για άνανδρη ενέργεια.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τη χθεσινοβραδινή επίθεση κατά του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο και είμαστε βέβαιοι ότι οι αρχές θα πράξουν τα δέοντα ώστε να τιμωρηθούν όσοι κρύβονται πίσω από αυτήν την άνανδρη ενέργεια».