O Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη Ferrari – «Είμαι στη διάθεση των αρχών»

O Stan απεγκλώβισε τη σύζυγο του Τζώρτζη Μονογυιού από τη Ferrari – «Είμαι στη διάθεση των αρχών»

Σοκάρουν οι περιγραφές του γνωστού καλλιτέχνη για την τραγωδία

Τις πρώτες σοκαριστικές στιγμές στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (13/1), στην παραλιακή λεωφόρο, στη Βούλα, με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό, αδερφό της βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας, έζησε ο γνωστός καλλιτέχνης Stan,

«Ήμουν στο ρεύμα προς Βάρης – Κορωπίου και ξαφνικά είδα αυτό το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι λογικά, και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Ήταν πολύ δύσκολο. Με το που το είδα έφυγα από τη λωρίδα μου και πάρκαρα το αυτοκίνητό μου. Αμέσως, βγήκα από το αμάξι έντρομος και πήγα κατευθείαν στο φλεγόμενο αμάξι. Αυτό ξαφνικά σε 2- 3 δευτερόλεπτα πήρε φωτιά», ανέφερε αρχικά ο Stan στην εκπομπή «Τι λες τώρα» του MEGA.

«Άνοιξα την πόρτα και τράβηξα έξω την κοπέλα, είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Την ξάπλωσα στο έδαφος την ρώτησα αν είναι καλά, και μου είπε ότι «πονάει». Δεν ισχύει ότι η κοπέλα βγήκε στο δρόμο τρέχοντας, αυτό είναι παραπληροφόρηση. Ήταν εκεί και δύο παλικάρια, λογικά φίλοι του, οι οποίοι είχαν απεγκλωβίσει το παλικάρι και του έκαναν μαλάξεις στο στήθος, φαινόταν πως δεν ήταν καθόλου καλά», ανέφερε συγκλονισμένος.

«Δεν παρατήρησα αρχικά τη Ferrari, παρατήρησα ότι ένας άνθρωπος έχασε τον έλεγχο με το αμάξι του, και έπεσε στο δέντρο. Το ασθενοφόρο ήρθε άμεσα», σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Είμαι στη διάθεση των αρχών για να καταθέσω».

«Αυτό που έζησα χθες βράδυ στη παραλιακή εύχομαι πραγματικά να μη το ζήσει κανένας άνθρωπος ποτέ» έγραψε ο Stan στο Twitter χθες, Παρασκευή.

Τζώρτζη; Μονογυιός: Τι ερευνά η ΕΛΑΣ - Καταθέτει ο έμπορος που του πούλησε τη Ferrari

Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχε κάμερα, επομένως τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Ωστόσο, βιντεοληπτικό υλικό από άλλο σημείο δείχνει κάποια σημαντικά στοιχεία, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η Ferrari του επιχειρηματία δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα πάνω από 120χλμ. Επίσης, στο σημείο του δυστυχήματος, στο οδόστρωμα, δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι δεν προκύπτει εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου, πεζού ή ζώου.

Ο πραγματογνώμονας της Τροχαίας θα εξετάσει όλα τα στοιχεία:

  • Αίτια ταχείας ανάφλεξης
  • Κατάσταση ελαστικών
  • Απενεργοποίηση ηλεκτρονικών συστημάτων ευστάθειας (ESP)

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η κατάθεση του Σέρβου εμπόρου που πούλησε τη Ferrari στον Τζώρτζη Μονογυιό.