Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς»… ξαναχτυπούν: Τώρα ζητούν 2 τρισ. ευρώ από την Περιφέρεια Πάτρας

Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς»… ξαναχτυπούν: Τώρα ζητούν 2 τρισ. ευρώ από την Περιφέρεια Πάτρας

Δείτε αναλυτικά το «τιμολόγιο»

Οι «Αυτόχθονες Ιθαγενείς» ζητούν 2 τρισεκατομμύρια από την Περιφέρεια Πάτρας, αλλά κάνουν και ευκολίες στον τρόπο αποπληρωμής του ποσού.

Τόσα είναι τα χρήματα που ζητεί, σύμφωνα με το pelop.gr, η Επιτροπή Αυτοχθόνων Ελλήνων έχοντας με νομικά έγγραφα παραγγείλει στο συμβούλιο ότι έχει παραβεί την εντολή εκπροσώπησης εκ μέρους των πολιτών, για λογαριασμό των οποίων παρεμβαίνουν δίκην επιτροπής, και ζητούν αποζημίωση στο «λογικό» αυτό ύψος, για αθέτηση συμβατικής υποχρέωσης...

Ικανοποιούνται και με 500.000 ευρώ την ημέρα, όπως υποστηρίζουν.

Σημειώνεται ότι οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς ζήτησαν και το ποσό των 2,2 δισ. ευρώ με εξώδικο από τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, δηλώνοντας «συνδιαχειριστές της εθνικής περιουσίας».

Σύμφωνα με το voria.gr, oι «Αυτόχθονες» ανακαλούν «καθολικά και αμετάκλητα» όλες τις αρμοδιότητες από τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο, ενώ φτάνουν στο σημείο να επισυνάψουν έναν… πίνακα με τις χρεώσεις και τις ποινές.

Οι «Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς» αναφέρουν πως «αν παραχωρηθεί ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπό πρόσωπο χωρίς την προσκόμιση βεβαίωσης DNA, η οποία θα φέρει τα κύρια χαρακτηριστικά του DNA των Ελλήνων ιθαγενών», επιβάλλεται πρόστιμο 1.000.000€ για κάθε παραχώρηση.

«Κανένας δεν νομιμοποιείται να καταδικάσει τις επόμενες γενιές σε αιώνιους σκλάβους, παραχωρώντας δολίως το Πράγμα που είναι απαραίτητο για την επιβίωση», αναφέρεται στο εξώδικο, το οποίο o Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κώστας Αγοραστός, απέστειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας.

«Μόνο με χιούμορ μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς τέτοια φαινόμενα. Έτσι κι εγώ με πολύ χιούμορ λέω ότι προτίθεμαι να κάνω έρανο για να μαζέψω το ποσό, γιατί δεν μου περισσεύουν 2,2 δισ. ευρώ» ανέφερε ο κ. Αγοραστός.

Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς: Αυτό είναι το τιμολόγιο των 1,8 τρισ. ευρώ:

 

 

 

 

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...