Κολωνός: Άγριος ξυλοδαρμός 23χρονου από ομάδα 30 ατόμων

Κολωνός: Άγριος ξυλοδαρμός 23χρονου από ομάδα 30 ατόμων

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας 23χρονος, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της 9ης Ιανουαρίου, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Τηλεφάνους στην περιοχή του Κολωνού, με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμούν ότι πρόκειται για επεισόδιο με οπαδικά κίνητρα.

Ο νεαρός κινούνταν στην περιοχή με ακόμη δύο φίλους του, όταν εμφανίστηκε μπροστά τους μία πομπή από δεκάδες μηχανάκια και περίπου 30 άτομα. Όλοι τους –σύμφωνα με την κατάθεση του 23χρονου- φορούσαν σκούρα ρούχα και δεν είχαν διακριτικά ομάδας, ενώ επιχείρησαν να κυκλώσουν την παρέα των τριών ατόμων.

Οι δύο κατάφεραν να διαφύγουν, όχι όμως και ο 23χρονος ο οποίος δέχθηκε χτυπήματα με γροθιές, κλοτσιές και ξύλα, ενώ οι δράστες τον άφησαν αιμόφυρτο στο οδόστρωμα και εξαφανίστηκαν.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Στην πρώτη του κατάθεση δεν βοήθησε και ιδιαίτερα τις Αρχές, ωστόσο, επειδή είναι γνωστός οπαδός ομάδας οι έρευνες στρέφονται σε αντίπαλο «στρατόπεδο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των 30 ατόμων έκαψε και μία σταθμευμένη μοτοσυκλέτα, ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό στοιχείων από κάμερες ασφαλείας.