Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης από τη Nova προς το «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών» και τον «Ιππόκαμπο ΑμεΑ»

Χριστουγεννιάτικη πράξη αγάπης από τη Nova προς το «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών» και τον «Ιππόκαμπο ΑμεΑ»

Η Nova χρηματοδότησε τη θέρμανση των κτηριακών τους εγκαταστάσεων κατά τους χειμερινούς μήνες

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων, η εταιρεία Nova, μαζί με τους εργαζομένους της, στήριξε τα παιδιά του «Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών» και του «Ιππόκαμπου ΑμεΑ», βοηθώντας το σημαντικό έργο των Οργανισμών.

Στο «Χριστοδούλειο Ίδρυμα Προστασίας Παιδιών», το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που προσφέρει στέγη σε κορίτσια τα οποία για διάφορους λόγους έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση και στόχο έχει την ομαλή ένταξή τους στην κοινωνία, η Nova χρηματοδότησε τη θέρμανση των κτηριακών τους εγκαταστάσεων κατά τους χειμερινούς μήνες. Επιπλέον, σε μία ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους χώρους του ιδρύματος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας έκαναν έκπληξη στα οικότροφα κορίτσια προσφέροντάς τους προσωπικά δώρα, καθώς και συνδρομή στη νέα πλατφόρμα ψυχαγωγίας ΕΟΝ, για να κάνουν την καθημερινότητά τους πιο ευχάριστη.

Παράλληλα, η Nova συνεχίζει από το 2017 να στηρίζει τον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο «Ιππόκαμπος ΑμεΑ», καλύπτοντας αυτή τη χρονιά μέρος της μισθοδοσίας των ειδικών παιδαγωγών του που βοηθούν παιδιά με ειδικές ανάγκες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσω καλλιτεχνικών και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, δήλωσε: «Ξαναβρίσκουμε τον εαυτό μας όταν βοηθάμε όσους έχουν ανάγκη. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βοηθάμε τα παιδιά του «Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών» και του «Ιππόκαμπου ΑμεΑ». Το να δίνεις είναι πηγή χαράς».

Η Βασιλική Μανούση, Διευθύντρια του «Χριστοδουλείου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών», ευχαρίστησε την ομάδα της Nova, λέγοντας: «Σας ευχαριστούμε θερμά που, γενναιόδωρα δημιουργήσατε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χαρά και τη ζεστασιά των κοριτσιών μας, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και όλο το χρόνο».

Ο Εμμανουήλ Μαρκίδης, Πρόεδρος του «Ιππόκαμπος ΑμεΑ», είπε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη Nova για τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της. Είμαστε ευγνώμονες που σας έχουμε πλάι μας και υποστηρίζετε το έργο μας με κάθε δυνατό τρόπο».

Όλες οι πρωτοβουλίες κοινωνικής συνεισφοράς της Nova αντικατοπτρίζουν τη δέσμευσή της για ένα θετικό αποτύπωμα στην ευρύτερη κοινότητά της και τη συμβολή της στην ευημερία της κοινωνίας.

 

 

Σχετικά Tags
NOVA