Λαμία: Πέθανε από κορονοϊό 48χρονη μητέρα δύο παιδιών – Ήταν ανεμβολίαστη

Λαμία: Πέθανε από κορονοϊό 48χρονη μητέρα δύο παιδιών – Ήταν ανεμβολίαστη

H άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος που νοσούσε με κορονοϊό έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πρόκειται για 48χρονη μητέρα δύο παιδιών που δεν είχε εμβολιαστεί κατά της covid-19 και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, όπως αναφέρει το lamiareport.

H άτυχη γυναίκα είχε διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο και εισήχθη στην Εντατική τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων χωρίς τελικά να τα καταφέρει.

Η ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, παραμένει συνεχώς γεμάτη από ασθενείς από τις 11 Νοεμβρίου, ως αποτέλεσμα της σφοδρότητας που χτύπησε τη Φθιώτιδα το 4ο κύμα με τη μετάλλαξη «δέλτα».

1
σχόλιο
  1. avatar ΑΤ54

    Γιατί κάθε μέρα μας μαυρίζετε την ψυχή με τον ένα ανεμβολίαστο που πέθανε, και που άν είναι 2-3 επιπλέον πανηγυρίζετε κανονικά, χωρίς να κάνετε αναφορά στους υπόλοιπους 70,80,ή 90 θανάτους της ημέρας. Μήπως είναι εμβολιασμένοι και ντρεπόσαστε να το πείτε ;;;; Σεβαστείτε τους ανθρώπους τους που μένουν πίσω και μην χρησιμοποιείτε τον πόνο τους για να υποστηρίξετε τα ψέματα των "ειδικών" που σας βάζουν να λέτε. Χωρίς καμιά ελπίδα για την ανάρτηση του σχολίου μου. Καλή χρονιά, με μόνο αλήθειες, και υγεία σε όλους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...