Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος – «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο»

Άγιος Παντελεήμονας: Στη φυλακή ο 30χρονος Αιγύπτιος – «Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο»

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του η οποία έζησε τον τρόμο στα χέρια του κατηγορούμενου

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε, μετά την απολογία του, ο 30χρονος Αιγύπτιος ο οποίος ανήμερα της Πρωτοχρονιάς κράτησε για περισσότερο από πέντε ώρες όμηρο την πρώην σύντροφο του στο σπίτι του στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ απειλούσε ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με μια φιάλη υγραερίου.

«Ζητώ συγγνώμη από εσάς και από όλον τον κόσμο.....», ψέλλισε βγαίνοντας από το ανακριτικό γραφείο ο κατηγορούμενος ο οποίος λίγο νωρίτερα, με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο νεαρός, μάλιστα, εκτός από το κακούργημα της αρπαγής και τα πέντε πλημμελήματα με τα οποία ήταν αντιμέτωπος κλήθηκε να απολογηθεί και για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας καθώς σε βάρος του ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη μετά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα των αρχών.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και η πρώην σύντροφος του η οποία έζησε τον τρόμο στα χέρια του κατηγορούμενου και πλέον εκφράζει φόβους για τη ζωή του. Αδιάψευστος μάρτυρας της φρίκης είναι το βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό της 31χρονης Βουλγάρας μιας και ο κατηγορούμενος μετέδιδε ζωντανά μέσω του κινητού της την επίθεση σε βάρος της. Η νεαρή γυναίκα, η οποία έδωσε χθες πολύωρη κατάθεση στον ανακριτή, υποστηρίζει ότι ο Αιγύπτιος την είχε χτυπήσει και πάλι στο παρελθόν ενώ αναφερόμενη στις μοιραίες στιγμές ανέφερε πως ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στους αστυνομικούς που του ζητούσαν να την αφήσει ελεύθερη τους φώναζε:

«Είναι γυναίκα μου και θα την κάνω ό,τι θέλω εγώ. Και να την σκοτώσω εσάς τι σας νοιάζει; Γιατί ήρθατε εδώ ποιος σας φώναξε;».