Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών βγαίνει το εξοχικό του στο Βραχάτι

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό λόγω χρεών βγαίνει το εξοχικό του στο Βραχάτι

Εκτιμάται ότι οι ανεξόφλητες οφειλές του προς τις τράπεζες για δάνεια που έχει πάρει, αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ

Εκτός από τα νομικά προβλήματα, με την δίκη του για βιασμό και απόπειρα βιασμού να έχει οριστεί για τις 18 Μαρτίου 2022, ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται ότι αντιμετωπίζει και σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με την οικογένεια του να βρίσκεται σε δεινή κατάσταση.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Τ-Live, αιτία των οικονομικών προβλημάτων είναι τα χρέη του ηθοποιού, από δάνεια τα οποία είχε πάρει στο παρελθόν. Συγκεκριμένα, φέρεται να έχει πάρει επισκευαστικά δάνεια για τα τρία ακίνητα που διαθέτει και ένα επιχειρηματικό δάνειο. Οι οφειλές του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, να αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ και παραμένουν ανεξόφλητες.

Εξαιτίας των δανείων αυτών, κινδυνεύει να βγει στο «σφυρί» το ακίνητο του Πέτρου Φιλιππίδη στο Βραχάτι Κορινθίας. Πρόκειται για την εξοχική κατοικία της οικογένειας, η οποία αναμένεται να βγει σε πλειστηριασμό, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στις 19 Ιανουαρίου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, θέτει σε κίνδυνο και τα άλλα ακίνητα, που έχει στην κατοχή του ο ηθοποιός. Το πατρικό του στην Ήπειρο, το εξοχικό στην Κορινθία και μία μεζονέτα στο Ψυχικό κατά καιρούς έχουν κινδυνεύσει με πλειστηριασμό.

Το εξοχικό στο Βραχάτι το οποίο θα βγει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου προς 176.400 ευρώ (τιμή πρώτης προσφοράς), βρίσκεται σε μία αμφιθεατρική περιοχή με πράσινο και θέα στο Σαρωνικό, σε απόσταση 37 χλμ νοτιανατολικά της Κορίνθου. Πρόκειται για μία διώροφη κατοικία 180 τ.μ. χτισμένη πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορίνθου.