Ρέθυμνο: Τρεις συλλήψεις για παράνομο τζόγο, ναρκωτικά και παραβίαση των μέτρων του κορονοϊού

Ρέθυμνο: Τρεις συλλήψεις για παράνομο τζόγο, ναρκωτικά και παραβίαση των μέτρων του κορονοϊού

Κατασχέθηκαν 3.600 ευρώ

Συνελήφθησαν εννέα Έλληνες και δυο αλλοδαποί για παράνομα τυχερά παιχνίδια και ναρκωτικές ουσίες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ενώ παράλληλα βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών.

Οι αστυνομικοί, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έρευνα σε μισθωμένη οικία παρουσία δικαστικού λειτουργού όπου διαπιστώθηκε ότι Έλληνας ο οποίος είχε μισθώσει το σπίτι, είχε επιτρέψει σε δέκα, συνολικά, άτομα τη διενέργεια του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου ΠΟΚΕΡ με χρηματικό στοίχημα στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.600 εξακοσίων ευρώ, ως προερχόμενο ή προοριζόμενο για τη διενέργεια παράνομων και τυχερών παιγνίων. Επιπλέον κατασχέθηκαν 593 μάρκες πονταρίσματος, μία μάρκα με την ένδειξη «DEALER» και εννέα τράπουλες.

Επίσης, στην κατοχή ενός αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης με τους αστυνομικούς να βεβαιώνουν παραβάσεις για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη και μετάδοση ασθενειών. Το χρηματικό ποσό θα κατατεθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.Ρέθυ