Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» το εισιτήριο στα προημιτελικά η ΑΕΚ με ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά

Κύπελλο Ελλάδας: «Σφράγισε» το εισιτήριο στα προημιτελικά η ΑΕΚ με ισοπαλία απέναντι στην Κηφισιά

Η ρεβάνς στην Καισαριανή τελείωσε 1-1

Τυπική διαδικασία ήταν για την ΑΕΚ η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη με 4-0 στο πρώτο ματς επί της Κηφισιάς. Έτσι ο αποψινός επαναληπτικός ήταν μια δοκιμασία για τους αναπληρωματικούς της, που δεν κατάφεραν να δείξουν πολλά στο 1-1 στον κακό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Καισαριανής.

Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ στον αγώνα ρεβάνς στο 55’ από λάθος αντίδραση του κίπερ Αντωνόπουλου. Ωστόσο, η Κηφισιά αντέδρασε και στο 73’ βρήκε την ισοφάριση με τον Τετέι που πέρασε τον Τσιντώτα και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, επισημάνθηκε στην ΕΡΤ. Ο Τετέι μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90’ να διπλασιάσει τα τέρματα του και της Κηφισιάς αλλά νικήθηκε από τον Τσιντώτα.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83 Παυλάκης), Πρίτσας (66΄ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58΄ Καλλέργης), Καραγκούνης (58΄ Φερέιρα), Κρητικός (66΄ Τετέι)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58΄ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (83΄ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66΄ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ