Επίθεση Πάρι Κουρτζίδη σε Πετράκο: «Προκλητική η παρουσία του στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα-Θα πω ποιοι δεν τον άφησαν να κάνει το εμβόλιο»

Επίθεση Πάρι Κουρτζίδη σε Πετράκο: «Προκλητική η παρουσία του στην κηδεία του Γιώργου Τράγκα-Θα πω ποιοι δεν τον άφησαν να κάνει το εμβόλιο»

Κόντρα με την οικογένεια του εκλιπόντος δημοσιογράφου

Άγρια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει μεταξύ του εκπροσώπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρι Κουρτζίδη και της οικογένειας του πρώτου. Ο λόγος είναι τι θα απογίνει το Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι.

Ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου και στενός συνεργάτης του Γιώργου Τράγκα, με συντριπτική πλειοψηφία εξελέγη μεταβατικός πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΑΝ.

«Η οικογένειά του θεωρούσε το κόμμα κληρονομικό του δικαίωμα. Έπαιρναν τηλέφωνο και απειλούσαν στελέχη. Ήθελα να τους μεταπείσουν να παύσουν την εμπιστοσύνη τους σε εμένα. Υπερασπίστηκα τον Γιώργο Τράγκα και θα τον υπερασπιστώ μέχρι τέλος. Υπερασπίστηκα και την οικογένειά του. Οι ίδιοι μου έλεγαν ότι κακώς πράττω και δεν πρέπει να απαντάω», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και συνέχισε:

«Μου έδειξαν ότι θέλουν να κλείσουν το κόμμα. Η σύζυγός του μου ζητούσε να μη μιλώ δημόσια και να τον υπερασπίζομαι».

Αναφορικά με την παρουσία του Γρηγόρη Πετράκου στην κηδεία, χωρίς μάσκα, απάντησε: «Το να δίνεις μια παρουσία την ημέρα της κηδείας με έναν προκλητικό τρόπο θελημένα ή άθελα, είναι ετυχές. Δεν μπορεί να έχει φύγει ένας άνθρωπος από κορονοϊό και να λέμε ότι δεν υπάρχει».