Σοκάρει η περιγραφή 18χρονου που τον λήστεψαν ανήλικοι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω, δώσε μου τα λεφτά σου»

Σοκάρει η περιγραφή 18χρονου που τον λήστεψαν ανήλικοι: «Ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω, δώσε μου τα λεφτά σου»

Απίστευτα βίαιοι οι νεαροί ληστές

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ένας 18χρονος με έναν ακόμα φίλο μέσα σε λεωφορείο στο Μενίδι, την Τρίτη Όπως αναφέρει ο νεαρός, ο ίδιος και ένας φίλος του έπεσαν θύματα κλοπής, από τέσσερις ανήλικους, ηλικίας 15-17 ετών, που τους απείλησαν με μαχαίρι, λέγοντάς τους ακόμα και ότι θα τους σκοτώσουν!

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, ο 18χρονος περιγράφει το σοκ που βίωσε μαζί με τον φίλο του: επέβαιναν στο λεωφορείο για να πάνε σινεμά στις 17:30 την περασμένη Τρίτη, όταν τέσσερις ανήλικοι, ανέβηκαν σε κάποια στάση και αφού τους έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά, τους πήραν χρήματα και κινητά τηλέφωνα.

«Με πλησίασε αρχικά ο ένας και μου έπιασε συζήτηση για τα μαλλιά μου. Μετά με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε “στο ορκίζομαι στη μάνα μου θα σε σκοτώσω δώσε μου όσα λεφτά έχεις πάνω σου”. Εγώ του έδωσα 10 ευρώ που είχα πάνω μου εκείνη τη στιγμή. Μετά από λίγο ήθελε να πάρει και από τον φίλο μου χρήματα αλλά ο φίλος μου του είπε ότι δεν είχε τίποτα. Μου ζητούσε το κινητό, ο φίλος μου του είπε τότε θα σου δώσω λεφτά για να φύγεις, πήρε τελικά και το κινητό του φίλου μου» περιγράφει ο 18χρονος.

«Μας έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά»

Έβγαλαν μαχαίρι στον φίλο μου και του είπαν “πες στον φίλο σου να δώσει το κινητό αλλιώς θα σας σκοτώσουμε και τους δύο τώρα αμέσως, θα σας κατεβάσουμε κάτω”. Τελικά μας πήραν τα κινητά, δυστυχώς», είπε μεταξύ άλλων ο 18χρονος, προσθέτοντας ότι τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο στο δάχτυλο και τους έβαλαν το μαχαίρι στα πλευρά.