Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα για ναρκωτικά στον Άγιο Παντελεήμονα -Δύο συλλήψεις

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε διαμέρισμα για ναρκωτικά στον Άγιο Παντελεήμονα -Δύο συλλήψεις

Είχε προηγηθεί διακριτική παρακολούθηση

Συνελήφθη ένας διακινητής ναρκωτικών που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα , από αστυνομικούς των Πεζών Περιπολιών και του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας. Μαζί του ήταν και ένας επίδοξος αγοραστής στον οποίο πέρασαν επίσης χειροπέδες οι αστυνομικοί.

Είχε προηγηθεί διακριτική παρακολούθηση του διαμερίσματος επί της οδού Αλικαρνασσού στο κέντρο της Αθήνας, που οδήγησε στις επ’ αυτοφώρω συλλήψεις.

Το διαμέρισμα χρησιμοποιούσε ένας 37χρονος Έλληνας, ενώ ένας 18χρονος Αλβανός "πελάτης" πήγε εκεί για να προμηθευτεί μικρή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Τότε εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, αποκάλυψαν την ιδιότητα τους και τους συνέλαβαν, ενώ παρουσία εισαγγελέα έγινε έρευνα στο διαμέρισμα του 37χρονου όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 786 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας και υλικά για τη συσκευασία – δοσοποίηση των ναρκωτικών.

Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, ενώ ο 37χρονος έχει σύμφωνα με πληροφορίες ανάλογο ποινικό παρελθόν.