Στην αντεπίθεση ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για τον βιασμό 4χρονου: Κάτι συμβαίνει με τους γονείς και το παιδί

Στην αντεπίθεση ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για τον βιασμό 4χρονου: Κάτι συμβαίνει με τους γονείς και το παιδί

«Οι άνθρωποι αυτοί μου κατέστρεψαν τη ζωή και το όνομα μου χωρίς να έχει συμβεί τίποτα», ισχυρίζεται ο 31χρονος

Στην... αντεπίθεση περνάει ο 31χρονος νηπιαγωγός που κατηγορείται για τον βιασμό 4χρονου στον χώρο του σχολείου στην Πετρούπολη. Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς και αρνείται τα πάντα και μάλιστα εξαπολύει βολές κατά των γονέων του αγοριού, που έκαναν την καταγγελία.

Ο 31χρονος νηπιαγωγός μίλησε σήμερα για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με την υπόθεση: «Είμαι οργισμένος και θυμωμένος πολύ με τα όσα έχουν συμβεί. Με το πώς οι άνθρωποι αυτοί μου κατέστρεψαν τη ζωή και το όνομα μου χωρίς να έχει συμβεί τίποτα στο παιδί τους. Ψάχνω το γιατί. Ψάχνω γιατί ενέπλεξαν εμένα, τι ήθελαν να κρύψουν και πήγαν να μου φορτώσουν».

Η δικηγόρος του νηπιαγωγού δήλωσε πως έχει ζητηθεί να διερευνηθεί το οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, αλλά και να επιστρέψει ο 31χρονος στην εργασία του σε διοικητική θέση, μέχρι να αποκατασταθεί το όνομα του. Υπενθυμίζεται πως η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κανένα σημάδι σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού.

Η δήλωση του νηπιαγωγού στην εκπομπή εγείρει ερωτήματα για τη ζωή του 4χρονου, αλλά και το κατά πόσο η καταγγελία των γονέων είναι αληθινή: «Κάτι συμβαίνει με την οικογένεια και το παιδί. Πρέπει να προστατευθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Όλοι οι δάσκαλοι και οι γονείς είναι μαζί μου. Αν δεν ήμουν άντρας νηπιαγωγός δε θα είχε γίνει τίποτα. Έχουμε ζητήσει με το συντονιστικό των νηπιαγωγών συνάντηση με την κυρία Κεραμέως. Είμαστε απροστάτευτοι από τέτοιες ψευδείς καταγγελίες που πουλάνε στα μέσα και τον διασυρμό που υφιστάμεθα από τη μια μέρα στην άλλη».