Συγκλονίζουν οι καταγγελίες 22χρονης: «Γνωστός δικηγόρος με βίαζε στα 14 μου»

Συγκλονίζουν οι καταγγελίες 22χρονης: «Γνωστός δικηγόρος με βίαζε στα 14 μου»

Διακίνησε γυμνές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο

H δημοσιοποίηση της υπόθεσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου φαίνεται πως φέρνει μία χιονοστιβάδα αποκαλύψεων ώστε να δουν τα φώτα της δημοσιότητας και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις, με πολλά θύματα να παίρνουν το θάρρος να μιλήσουν για όλα όσα έχουν περάσει.

Μία 22χρονη κοπέλα, αποφάσισε να πει όσα τρομακτικά έχει ζήσει από τα 14 της χρόνια, από έναν κατά πολύ μεγαλύτερο ηλικιακά δικηγόρο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το νεαρό της ηλικίας και τις φιλικές σχέσεις του με την οικογένειά της,  καθώς έπεσε και θύμα βιασμού, όπως καταγγέλλει η κοπέλα.

Όλα όσα πέρασε έχουν φτάσει στις αρμόδιες Αρχές, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη, ύστερα από πέντε χρόνια, καθώς δεν έχουν οριστεί ακόμα οι εφέσεις.

Η 22χρονη, μιλώντας στο Open, τόνισε πως έχει πέσει και θέμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο άνδρα, όπως έχει καταγγείλει.

«Με εκβίαζε με τις γυμνές μου φωτογραφίες» αναφέρει το θύμα και προσθέτει: «Από τα 12 μου έτη τον γνώρισα. Μεθοδευμένα άρχισε να με φλετάρει, χωρίς φυσικά να το αντιλαμβάνομαι. Μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε σεξουαλικά. Εγώ επειδή φοβόμουν δεν μίλησα στους γονείς. Καθημερινά με ενοχλούσε. Με έπεισε ότι αυτός μόνο με αγαπούσε και μου έλεγε ότι οφείλω να τους στέλνω φωτογραφίες. Μου ζητήσω ζήτησε και άλλα πράγματα. Εκεί μίλησα στην μητέρα μου και έγινε η καταγγελία».

«Διέρρευσε τις γυμνές φωτογραφίες μου στο διαδίκτυο και πλέον πολλοί βρίσκουν τις φωτογραφίες μου και με εκβιάζουν ότι αν δεν απαντήσω στα μηνύματά τους και δεν τους στείλω και άλλες θα τις δημοσιοποιήσουν. Έχω πάει στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για να καταγγείλω πολλές φορές. Κάθε φορά πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου. Τώρα ισχυρίζεται ότι εγώ ρεζιλεύω τον εαυτό μου».