Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για #ΜeΤoo: Δέχθηκα πολλά σοκαριστικά τηλεφωνήματα από γυναίκες

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους για #ΜeΤoo: Δέχθηκα πολλά σοκαριστικά τηλεφωνήματα από γυναίκες

«Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω», είπε η ηθοποιός που είχε κάνει γνωστή την άσχημη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη

Μετά από τις καταγγελίες που έχουν γίνει για σεξιστικές συμπεριφορές και κακοποιήσεις, πλέον, είναι πιο εύκολο στις γυναίκες να μιλήσει. Στο κίνημα #ΜeΤoo αναφέρθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλώντας το απόγευμα στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Στούντιο 4».

«Ήταν επίπονο και δύσκολο να μπαίνεις σε μια διαδικασία άγνωστη. Δεν ξέρεις τι θα συμβεί μετά» τόνισε η ηθοποιός μιλώντας για την απόφασή της να μιλήσει. «Βασανίστηκα πολύ για να μιλήσω» πρόσθεσε η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για την σεξιστική συμπεριφορά του.

«Με εξέπληξε η πολύ μεγάλη συμπαράσταση άγνωστων σε μένα ανθρώπων. Με εξέπληξε όμως αρνητικά και το ότι δέχθηκα πολλά σοκαριστικά και δραματικά τηλεφωνήματα από γυναίκες που έχουν δεχθεί παρόμοιες συμπεριφορές” αποκάλυψε η ίδια.

«Ήθελαν να μοιραστούν μαζί μου τη δική τους εμπειρία. Αυτό με βάρυνε πάρα πολύ αλλά έτσι είχα την ευκαιρία να βοηθήσω ίσως λίγο περισσότερο, ακούγοντας» τόνισε.

Σε ερώτηση για το εάν έφυγε από πάνω της ένα βάρος όταν αποκάλυψε δημόσια τα όσα είχε ζήσει, απάντησε αρνητικά και εξήγησε: «Θέλει πολύ δουλειά για να γίνει αυτό. Θέλει διαδρομή. Δεν γίνεται έτσι απλά».

Στο ερώτημα «γιατί τώρα» απάντησε: «Γιατί τώρα γίνεται! Γιατί τώρα ακούει κάποιος».