Κορονοϊός: Κατέληξε 50χρονος στη Λαμία – «Μάχη» στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δίνει η σύζυγός του 

Κορονοϊός: Κατέληξε 50χρονος στη Λαμία – «Μάχη» στη ΜΕΘ του ΚΑΤ δίνει η σύζυγός του 

Το ζευγάρι που έχει δύο ανήλικα παιδιά, μολονότι νόσησε, δεν ζήτησε εγκαίρως νοσοκομειακή βοήθεια

Νέα οικογενειακή τραγωδία εξαιτίας του κορονοϊού καταγράφεται στη Λαμία, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου της οποίας κατέληξε ένας 50χρονος πατέρας δύο παιδιών, ενώ η 45χρονη σύζυγός του νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο ΚΑΤ.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι από τον Δομοκό, που έχει δύο μικρά παιδιά, δεν είχε εμβολιαστεί, όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ενώ όπως φάνηκε και από την πορεία της υγείας τους, άργησαν να αναζητήσουν νοσοκομειακή βοήθεια μένοντας στο σπίτι με κορτιζόνη και οξυγόνο, που δεν έφεραν αποτέλεσμα και επιδείνωσαν την κατάστασή τους.

Ο 50χρονος είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Λαμίας στις 16 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά τη σύζυγο του, διασωληνώθηκε όμως στις 18 Νοεμβρίου, 24 ώρες νωρίτερα από τη γυναίκα του και εισήχθη στη ΜΕΘ Λαμίας. Αντίθετα, η 45χρονη δε βρήκε κρεβάτι στη Λαμία και διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου εξακολουθεί να δίνει τη μάχη διασωληνωμένη στην Εντατική.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες δικών του ανθρώπων, που επικαλείται το δημοσίευμα, ο 50χρονος φεύγοντας από το σπίτι του με το ασθενοφόρο, είχε πει, ότι το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του ήταν, ότι δεν είχε εμβολιαστεί.

Άλλοι τρεις θάνατοι μέσα σε λίγες ώρες

Την ίδια ώρα μακραίνει η μακάβρια λίστα των θυμάτων πανδημίας στη Φθιώτιδα, καθώς τις τελευταίες ώρες προστέθηκαν σε αυτήν τρία ακόμη άτομα. Μια 60χρονη από τη Λαμία που είχε διασωληνωθεί και είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, κατέληξε από επιπλοκές της νόσου, ενώ στην Κλινική Covid του Νοσοκομείου Λαμίας κατέληξαν δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας 89 ετών και μία γυναίκα 79 ετών.