Κορονοιός: Ως ύποπτοι καλούνται αρνητής δικηγόρος και ο σύζυγος 54χρονης που πέθανε ενώ είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί

Κορονοιός: Ως ύποπτοι καλούνται αρνητής δικηγόρος και ο σύζυγος 54χρονης που πέθανε ενώ είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί

Στο πλαίσιο εισαγγελικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί να επέτρεψαν ασθενείς να διασωληνωθούν

Το κατώφλι της δικαιοσύνης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, περνούν ο γνωστός αρνητής δικηγόρος, αλλά και ο σύζυγος ανεμβολίαστης 54χρονης που έφυγε από τη ζωή στον Ευαγγελισμό, ενώ είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί.

Οι δυο άνδρες καλούνται σε ανωμοτί εξηγήσεις στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας που διενεργείται, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν κάποιοι απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, καθοριστικές για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν οι καταθέσεις των γιατρών, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες ημέρες που η 54χρονη αρνιόταν κατηγορηματικά τη διασωλήνωση.

Ο γνωστός δικηγόρος καλείται σε εξηγήσεις, μέσω πταισματοδίκη, για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στην παραβίαση των μέτρων για τον κορονοιό αλλά και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία. Ο σύζυγος της γυναίκας καλείται ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων.

Την ίδια ώρα, ο αρνητής δικηγόρος, ο οποίος είναι ήδη αντιμέτωπος με το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση έχει προσφύγει στην Εισαγγελία Εφετών, επαναλαμβάνοντας τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς, ζητώντας να μην δικαστεί.

Την απάντηση στο αίτημα του δικηγόρου θα δώσει το αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο μετά την εισήγηση του εισαγγελέα που, ήδη, μελετά την προσφυγή του.