Ζάκυνθος: Η κακοκαιρία έπληξε το διάσημο «Ναυάγιο» – Αποκολλήθηκε τμήμα του πλοίου

Ζάκυνθος: Η κακοκαιρία έπληξε το διάσημο «Ναυάγιο» – Αποκολλήθηκε τμήμα του πλοίου

Κύματα ύψους 4 μέτρων χτύπησαν αλύπητα το κουφάρι του πλοίου «Παναγιώτης», που κινδυνεύει να διαλυθεί

Το πλοίο «Παναγιώτης», το διάσημο «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο, χτυπήθηκε από την πρόσφατη κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να αποκολληθεί ένα κομμάτι από το μπροστινό μέρος του πλοίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα imerazante.gr, το θέμα αποκάλυψε ο κάτοικος του νησιού Διονύσης Τσουκαλάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή έπληξαν κύματα ύψους 4 μέτρων, τα οποία χτύπησαν αλύπητα το κουφάρι του πλοίου. Ο ίδιος απηύθυνε έκκληση στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, να ενεργήσουν άμεσα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του «Ναυαγίου», σε συνεργασία και με πλοιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έκκληση προς τους τοπικούς διοικούντες του νησιού και συγκεκριμένα στον Δήμο Ζακύνθου και στην Ιερά Μητρόπολη Ζακύνθου, για το πλάτωμα του Ναυαγίου άλλα και την παραλία του Ναυαγίου. Ως νόμιμοι ιδιοκτήτες της τοποθεσίας ας αφήσουν της οχθριες και τα εγώ τους και να μονιασουν για το κοινό καλό του νησιού και των Ζακυνθινών. Πρέπει να ενεργήσουν τώρα για την αξιοποίηση και ανάδειξη του Ναυαγίου. Σε συνεργασία και με την θαλάσσια τουριστική δραστηριότητα των πλοιοκτητών Ζακύνθου».