Τρόμος για μαθήτρια στην Καλλιθέα: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο

Τρόμος για μαθήτρια στην Καλλιθέα: Δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο

Οι συνεπιβάτες βοήθησαν για να συλληφθεί ο δράστης

Τον τρόμο έζησε μια 17χρονη μαθήτρια μέσα σε λεωφορείο στην Καλλιθέα, όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν 50χρονο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης. Όταν η 17χρονη επιβιβάσθηκε στο λεωφορείο άρχισε κατάλαβε ότι την κοιτά επίμονα ένας συνεπιβάτης.

Η κοπέλα ενοχλήθηκε και έφυγε από το κάθισμα που καθόταν. Στην συνέχεια κάθισε στο πίσω μέρος του λεωφορείου δίπλα σε παράθυρο και τοποθέτησε την τσάντα επάνω στα πόδια της.

Ο άνδρας την ακολούθησε, πήγε και κάθισε δίπλα της, ενώ είχε καλυμμένα τα χέρια του με μια μπλούζα. Σύμφωνα με την 17χρονη, ξαφνικά ένιωσε ένα άγγιγμα στο δεξί της πόδι κοντά στα γεννητικά της όργανα, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Η 17χρονη πίστεψε ότι το άγγιγμα που αισθανόταν ήταν από την επαφή με την τσάντα της την οποία είχε επάνω στα πόδια της, ωστόσο, μόλις σήκωσε την τσάντα της είδε το χέρι του πάνω της να την χαϊδεύει.

Σοκαρισμένη η μαθήτρια άρχισε να φωνάζει. Όταν ο οδηγός άνοιξε τις πόρτες για να αποβιβασθούν επιβάτες ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει, αλλά οι υπόλοιποι επιβάτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 50χρονο Νιγηριανό και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας.