Κορονοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή 42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας – Ήταν πατέρας 5 παιδιών

Κορονοϊός: «Έφυγε» από τη ζωή 42χρονος ανεμβολίαστος ιερέας – Ήταν πατέρας 5 παιδιών

Τον Δεκαπενταύγουστο ευλόγησε Πολωνούς, Ρουμάνους και Έλληνες πυροσβέστες που είχαν πάει για τις φωτιές στην Εύβοια

Παρά τα όσα έχουν γίνει εδώ και σχεδόν 2 χρόνια με τον κορονοϊό, υπάρχουν άνθρωποι που παραμένουν αρνητές με διάφορες δικαιολογίες. Το δυστύχημα είναι ότι η αλήθεια του φονικού ιού τους διαψεύδει, όταν «χτυπήσει» την πόρτα τους, όπως τον ιερέα από την Εύβοια.

Τον Δεκαπενταύγουστο ευλόγησε τους Πολωνούς, Ρουμάνους και Έλληνες πυροσβέστες που έσπευσαν στην Εύβοια για να βοηθήσουν στις καταστροφικές πυρκαγιές. Τότε μιλούσε στο MEGA για το θαύμα που έσωσε τον Άγιο Ιωάννη το Ρώσο από τη φωτιά.

«Πήραμε την εικόνα του Αγίου, ήμασταν γύρω στα 30 άτομα και κάναμε μια συγκινητική λιτανεία» έλεγε στις 15 Αυγούστου ο ιερέας.

Αγαπητός σε όλη την Εύβοια και κυρίως στο Προκόπι όπου ήταν το προσκύνημά του, ο μόλις 42 ετών ιερέας, πατέρας πέντε παιδιών, έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό. Ο ιερέας, που δεν είχε εμβολιαστεί, νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και κατέληξε το πρωί της Τετάρτης.

Αδέλφια «έφυγαν» με διαφορά λίγων ωρών

Με διαφορά λίγων ωρών, χτυπημένοι από τον κορονοϊό έφυγαν από τη ζωή δύο αδέλφια, ένας 64χρονος συνταξιούχος και ένας 55χρονος υδραυλικός, που δεν είχαν εμβολιαστεί και ζούσαν στο ίδιο σπίτι στην Πάτρα.

«Η ενδοοικογενειακή διασπορά είναι μεγάλο θέμα. Πρόληψη για όλα είναι ο εμβολιασμός, καθώς δυστυχώς, κάθε μέρα χάνονται συμπολίτες μας που είναι συγγενικά πρόσωπα» σημείωσε η λοιμωξιολόγος Καρολίνα Ακινόσογλου.

Οι δύο αυτοί θάνατοι συγκλόνισαν την κοινωνία της Πάτρας, ενώ ο μικρότερος αδελφός είχε έναν γιο 22 ετών.