Δράμα στην Φθιώτιδα: Βρήκαν νεκρό συγχωριανό τους – Πώς κατάλαβαν ότι έγινε κάτι κακό

Δράμα στην Φθιώτιδα: Βρήκαν νεκρό συγχωριανό τους – Πώς κατάλαβαν ότι έγινε κάτι κακό

Τον βοηθούσαν με το φαγητό

Βαρύ είναι το πένθος για τους κατοίκους της Τσούκας του Δήμου Μακρακώμης, καθώς την Τετάρτη βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα. Ένας 78χρονος άνδρας που ζούσε μόνος του στο χωριό, είχε να δώσει σημάδια ζωής εδώ και κάποια 24ωρα με αποτέλεσμα οι συγχωριανοί του να ανησυχήσουν για την υγεία του και να τον αναζητήσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr o άτυχος άνδρας ο οποίος έμενε μόνος του και δεν είχε οικογένεια, ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος ο οποίος βιοποριζόταν με δυσκολία και όλο το χωριό στεκόταν στο πλευρό του και τον βοηθούσε. Όπως βλέπετε και στην σχετική εικόνα οι συγχωριανοί του, τον βοηθούσαν και με τα ψώνια κρεμώντας τις τσάντες έξω από το σπίτι του, όταν δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Σήμερα που του πήγαν και πάλι τα ψώνια, είδαν τα προηγούμενα εκτός σπιτιού, κρεμασμένα στην πόρτα, με αποτέλεσμα να αντιληφθούν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Αφού φώναξαν και δεν αποκρίθηκε μπήκαν στο σπίτι του με την συνδρομή της αστυνομίας όπου τον βρήκαν δυστυχώς νεκρό. Πιθανότατα ο άτυχος ηλικιωμένος έχασε την ζωή του από παθολογικά αίτια.
Η απώλεια του βύθισε στο πένθος το χωριό μιας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συγχωριανούς του.