Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα – Τι έγραψαν τα δύο αδέλφια

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο: Βρέθηκαν σημειώματα – Τι έγραψαν τα δύο αδέλφια

Μέσα σε λίγες γραμμές εξηγούν τι τους οδήγησε να βάλουν τέλος στη ζωή τους

Δύο πανομοιότυπα σημειώματα άφησαν πίσω τους τα δύο αδέλφια που βρέθηκαν νεκρά στο σπίτι τους στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, στα σημειώματα αναφέρονται οι λόγοι που τα δύο αδέλφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Τα σημειώματα περιέχουν λίγες γραμμές, στις οποίες τα δύο αδέρφια εξηγούν, γιατί έβαλαν τέλος στη ζωή τους.

Μάλιστα, θυμίζουν δήλωση του νόμου 105, δηλαδή μια υπεύθυνη δήλωση, στην οποία αναφέρουν το όνομά τους και τον λόγο για τον οποίο βάζουν τέλος στη ζωή τους, που έχει να κάνει με τον θάνατο της μητέρας τους. Όπως αναφέρουν στα σημειώματα, που το καθένα έχει αντίστοιχα την υπογραφή τους, στο έγκλημα δε συμμετείχε κανείς άλλος.

«Εγώ ο Β. Γ. αυτοκτονώ με δική μου ευθύνη. Κανένας άλλος δεν είναι υπεύθυνος για αυτή την πράξη μου» αναφέρει το σημείωμα που φέρεται να έγραψε ο 34χρονος. Ακριβώς το ίδιο σημείωμα φέρεται ότι έγραψε και η 29χρονη, με μόνη αλλαγή το όνομα και το επίθετό της.

Τα δύο αδέρφια ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τους τελευταίους 6 μήνες λόγω της απώλειας της μητέρας τους, που απεβίωσε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Δεν δούλευαν και κλείστηκαν στον εαυτό τους. Ο τρίτος αδελφός που ζει στην ίδια πολυκατοικία και είναι αυτός που είχε αναλάβει να συντηρεί την οικογένεια, ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το σενάριο που εξετάζουν οι αρχές

Με βάση τα στοιχεία, τα δύο αδέλφια ανέβηκαν στο δώμα της πολυκατοικίας λίγο πριν τις 10:00 το πρωί. Εκεί κάθισαν σε έναν καναπέ, με τον ένα απέναντι στον άλλον και με μια καραμπίνα αυτοκτόνησαν. Το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία, είναι η 29χρονη να πυροβόλησε πρώτα τον αδελφό της και έπειτα να αυτοκτόνησε, καθώς η ίδια είχε πυροβοληθεί από κοντινή απόσταση σε σχέση με τον 34χρονο.