Κορονοϊός: Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά από εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας

Κορονοϊός: Έρευνα για πλαστά πιστοποιητικά από εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας

Καταγγελία για γιατρό που έναντι αμοιβής κάνει το εμβόλιο στο... μπουφάν του ενδιαφερόμενου

Υπόθεση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού έναντι αμοιβής από εμβολιαστικό κέντρο της Πάτρας διερευνάται από την 6η ΥΠΕ, μετά από σχετική καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στην εφημερίδα «επώνυμη» Πατρινή, μία ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου και ένας επιχειρηματίας τροφοδοσίας καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, αναφέρουν σε προσωπικές συζητήσεις με άτομα που υποτίθεται πως εμπιστεύονται, ότι πλήρωσαν 200 ευρώ ο καθένας, για να τους χορηγήσουν ψευδές πιστοποιητικό σε Εμβολιαστικό Κέντρο της Πάτρας.

«Ο γιατρός είναι στο κόλπο. Πλήρωσα συνολικά 650 ευρώ για τέσσερα άτομα. Στο τέταρτο, που ήταν η πεθερά μου, πλήρωσα μόνο 50 ευρώ, γιατί ήδη είχε κάνει την πρώτη δόση και γλίτωσε τη δεύτερη» ανέφερε άνδρας επιχειρηματίας, ο οποίος στην σελίδα του στο διαδίκτυο αναφέρει, ότι δεν κάνει το εμβόλιο καθώς είναι «αρνητής», όμως διαθέτει πιστοποιητικό εμβολιασμού.

«Μα δεν μπορούν να βάλουν μία κάμερα, να δουν τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο Εμβολιαστικό Κέντρο; Δύο άτομα από το στενό μου περιβάλλον έκλεισαν ραντεβού και ο συγκεκριμένος γιατρός τούς έκανε το εμβόλιο στο μπουφάν που φορούσαν! Και φυσικά στο σύστημα κατεγράφησαν ως εμβολιασμένοι» λέει η καταγγέλλουσα, που είναι άτομο με έντονη κοινωνική δράση στη Πάτρα, πρώην εργαζόμενη σε Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ιδρυμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.