Γιάννης Βασιλείου: Μπράβοι μου είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

Γιάννης Βασιλείου: Μπράβοι μου είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις»

Ο τραγουδιστής απαντά στο σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι ήταν μάρτυρας σε βιασμό και δεν μίλησε

Στο σάλο αντιδράσεων που προκάλεσε δήλωσή του και στα σχόλια που δέχτηκε, επειδή είπε, ότι είδε με τα μάτια του επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου να βιάζει νεαρή κοπέλα και δεν αντέδρασε, απάντησε εστίασε ο Γιάννης Βασιλείου.

Ο τραγουδιστής σε νεότερες δηλώσεις του ισχυρίστηκε, πως αποφάσισε να κρατήσει το στόμα του κλειστό, καθώς μπράβοι τον απείλησαν και ειδικότερα του είπαν «θα σε θάψουμε αν μιλήσεις». Ο Γιάννης Βασιλείου σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ανέφερε: «Να το πάρω από την αρχή. Υπάρχει και μια συνέχεια.

Όταν αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μου, έπαθα σοκ. Όταν πήγα να φύγω, με απείλησε ο ιδιοκτήτης και μου λέει ”μην τυχόν πεις τίποτα, γιατί ξέρεις καλά τι θα σου γίνει”. Με απείλησαν μπράβοι, τα παιδιά μου και την οικογένειά μου. Όταν έφυγα από την εξώπορτα οι μπράβοι μου είπαν θα με θάψουν θα με βρουν σε χαντάκι. Έγινε πριν 40 χρόνια. Απείλησαν τα παιδιά μου, την οικογένεια μου».

«Οι νόμοι της νύχτας τότε ήταν πολύ βάρβαροι»

«Η ίδια η κοπέλα δεν είπε τίποτα τότε. Οι νόμοι της νύχτας τότε ήταν πολύ βάρβαροι. Εάν ήταν τα πράγματα τώρα, θα πήγαινα και θα το έλεγα. Έχω δύο κορίτσια. Πατέρας είμαι. Τότε ίσχυαν οι άγραφοι κανόνες της νύχτας» δήλωσε ο τραγουδιστής. «Οι χθεσινές μου δηλώσεις ήταν βίντεο. Ήταν κομμένες οι δηλώσεις, δεν συνέχισαν τη συνέντευξη. Ήταν ένα θέμα, για να προβάλουν αυτά που ήθελαν» πρόσθεσε.

«Με την κοπέλα τότε τηλεφωνηθήκαμε. Μου είπε πως φοβόταν για τη ζωή τους, πως ο επιχειρηματίας αυτός ”είναι υπόκοσμος”» ανέφερε ο Γιάννης Βασιλείου και συμπλήρωσε πως απείλησαν και την κοπέλα για τη ζωή της. «Τότε δεν υπήρχε τίποτα, ούτε κινητά, πριν 40 χρόνια. Ο άνθρωπος είναι πεθαμένος τώρα» τόνισε ο Γιάννης Βασιλείου.