Κορονοϊός: Συγκλονιζει ο πατέρας της 14χρονης – «Άρχισε να παθαίνει συνέχεια ανακοπές»

Κορονοϊός: Συγκλονιζει ο πατέρας της 14χρονης – «Άρχισε να παθαίνει συνέχεια ανακοπές»

Για τον θάνατό της έχει διαταχθεί ΕΔΕ - Αύριο Τρίτη η κηδεία της

Σοκ και θρήνος επικρατεί στη Λαμία -και όχι μόνο- από τον θάνατο της 14χρονης, που νόσησε με κορονοϊό και κατέληξε αιφνιδίως.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, το παιδί υπέστη πνευμονικό οίδημα, όμως θα γίνουν περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις, για να διερευνηθούν ακριβώς τα αίτια θανάτου του. Η 14χρονη Κέλλυ διεγνώσθη με κορονοϊό στις 29 Νοεμβρίου. Αρχικά εμφάνισε ήπια συμπτώματα, όμως το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου η υγεία της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Ο πατέρας της μιλώντας συντετριμμένος στην εκπομπή «Tlive» είπε πως το κοριτσάκι του δεν είχε σοβαρά συμπτώματα και ότι μέσα σε δύο μέρες άρχισε να παθαίνει συνέχεια ανακοπές. «Ήταν ελαφρά τα συμπτώματα στην αρχή. Ξαφνικά η υγεία της επιδεινώθηκε και άρχισε να παθαίνει συνέχεια ανακοπές» είπε.

Όταν το κοριτσάκι έφτασε στο νοσοκομείο Λαμίας, οι γιατροί διαπίστωσαν αδυναμία, καταβολή και συμπτώματα αφυδάτωσης. Μετά από εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο διέγνωσαν οξύ στεφανιαίο σύνδρομο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, ώστε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», τελικά το παιδί υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή και κατέληξε. Για τον θάνατο της έχει διεταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Η οικογένειά της και οι φίλοι της ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η αγαπημένη τους Κέλλυ δεν βρίσκεται πια κοντά τους. Οι συμμαθητές της της Γ’ τάξης του 4ου Γυμνασίου Λαμίας την αποχαιρέτησαν σήμερα με λευκά λουλούδια και αφιερώσεις πάνω στο θρανίο που καθόταν: «Καλό παράδεισο», «Θα μας λείψεις», «Σε αγαπάμε», «Να προσέχεις εκεί που πας», είναι μερικά από τα σπαρακτικά μηνύματα των συμμαθητών της, μαζί με τις ζωγραφιές πάνω στο λευκό θρανίο της.

Αύριο Τρίτη η κηδεία της 14χρονης

Αύριο Τρίτη (07/12/21) στις 11:00′ το πρωί στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, στα Γαλανέικα Λαμίας, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι, οι συμμαθητές και όλη η εκπαιδευτική κοινότητα θα πει το τελευταίο «αντίο» στην 14χρονη μαθήτρια.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείου του Αγίου Αθανασίου, γι’ αυτό και θα υπάρχει ειδικό κουτί στην είσοδο της εκκλησίας.