Γιώργος Καρκάς: Δεν μπορείς να βγεις ίδιος από μια τέτοια περιπέτεια

Γιώργος Καρκάς: Δεν μπορείς να βγεις ίδιος από μια τέτοια περιπέτεια

Ο ηθοποιός μιλάει για τις κατηγορίες βιασμού και την αθώωσή του

Για την δικαστική υπόθεση αλλά και τους 16 μήνες που πέρασε στη φυλακή πριν την αθώωσή του μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για βιασμό οδηγού ταξί.

«Δεν μπορείς να βγεις από μία τέτοια περιπέτεια ίδιος και απαράλλακτος», είπε ο Γιώργος Καρκάς μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», προσθέτοντας: «Από εκεί και έπειτα άλλαξα προς το καλύτερο, έγινα η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου», είπε, ενθυμούμενος τα όσα βίωσε. Και αυτά ήταν πολλά.

«Ήμουν 1,5 χρόνο στη φυλακή και όταν βγήκα ήρθε το lockdown. Αποφυλακίστηκα στις 3/3/2020 και μετά από ένα μήνα μπήκε η χώρα σε lockdown. Είχα αρχίσει να συζητώ για δουλειές, αλλά μπήκε ο κορονοϊός και μου έκοψε τη φόρα» υπογράμμισε ο ηθοποιός, χωρίς ωστόσο να χάνει την αισιοδοξία του:

«Μετά την περιπέτεια οι αγκαλιές άνοιξαν, δεν έκλεισαν, και αυτό έχει να κάνει με το ιδιαίτερο χαρακτήρα που είχε αυτή η υπόθεση, που είναι αυτό της δημοσιότητας, που προέκυψε από τη θεσμική αλητεία της δημοσιοποίησης των στοιχείων μου» πρόσθεσε ο ηθοποιός.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον».

Ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη τόσο από την οικογένειά του όσο και από τον εαυτό του.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου και τον εαυτό μου, από κανέναν άλλον» είπε συγκεκριμένα.