Μυστήριο με νεκρό σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Βρέθηκε μίνι οπλοστάσιο

Μυστήριο με νεκρό σε διαμέρισμα στη Νίκαια – Βρέθηκε μίνι οπλοστάσιο

Ο 52χρονος είχε πεθάνει πριν από μέρες και η σορός του βρέθηκε σε αρχή σήψης

Τον μυστηριώδη θάνατο ενός 52χρονου, η σορός του οποίου βρέθηκε στο διαμέρισμά του στη Νίκαια και ο οποίος πέθανε πριν από μέρες, διερευνούν οι Αρχές.

Η Άμεση Δράση κλήθηκε το πρωί της Πέμπτης από γείτονες του 52χρονου, οι οποίοι παραπονέθηκαν για έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα του και ανέφεραν ότι είχαν αρκετές ημέρες να τον δουν. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα με τη βοήθεια κλειδαρά και αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα, καθώς ο 52χρονος ήταν νεκρός και σε αρχή σήψης.

Στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη, που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια, ούτε υπήρχαν σημάδια διάρρηξης της πόρτας και έρευνας στους εσωτερικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος ήταν αιφνίδιος και πιθανότατα προήλθε –σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση- από παθολογικά αίτια τουλάχιστον δύο ημέρες πριν τον εντοπισμό της σορού.

Το γεγονός ωστόσο, ότι στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν όπλα, είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει την έρευνα η Ασφάλεια Αττικής. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., στο σπίτι βρέθηκαν ένα πιστόλι, καραμπίνες, σφαίρες και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών. Τα όπλα έχουν μεταφερθεί για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.