Μαρία Ιωαννίδου: Έπεσα και εγώ θύμα βιασμού στο παρελθόν

Μαρία Ιωαννίδου: Έπεσα και εγώ θύμα βιασμού στο παρελθόν

«Αν σας πω ονόματα, θα ανατριχιάσετε»

Την Μαρία Ιωαννίδου συνάντησε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN την Παρασκευή, όπου, μεταξύ πολλών άλλων, η γνωστή χορεύτρια αποκάλυψε πως είχε πέσει η ίδια θύμα βιασμού σε νεαρή ηλικία στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ιωαννίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου».

Επίσης αναφέρθηκε τόσο στην σχέση της με τον εκλιπόντα συζυγό της, όσο και με την κόρη του, Ναταλία Γερμανού: «Είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε», είπε και πρόσθεσε:

«Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι».

Παρακαλούμε περιμένετε ...