Αρνητής του εμβολιασμού χωρίζει τη γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε

Αρνητής του εμβολιασμού χωρίζει τη γυναίκα του επειδή εμβολιάστηκε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έφερε στο φως το Mega

Η παράνοια των αρνητών του εμβολιασμού έχει περάσει σε άλλο... level και κάθε ημέρα δημοσιοποιείται και ένα καινούριο περιστατικό που δύσκολα μπορεί να εξηγηθεί με την κοινή λογική, όπως για παράδειγμα την καταγγελία που έγινε στην πρωινή εκπομπή του Mega πως ένας φανατικός αντιεμβολιαστής χώρισε τη σύζυγό του επειδή εκείνη είχε εμβολιαστεί.

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η κ. Μαρία, τηλεθεάτρια, η οποία περιέγραψε αυτό που έζησε η ξαδέρφη της, ο σύζυγος της οποίας ήταν αντιεμβολιαστής.

«Η ξαδέρφη μου έζησε εδώ και πέντε χρόνια μια περίεργη ιστορία με το σύζυγό της. Όταν ξεκίνησε το θέμα με το εμβόλιο ήταν σχετικά θετικός. Η κοπέλα το έκανε το εμβόλιο, εκείνος δεν είχε φέρει αντίρρηση. Στην πορεία όμως δημιουργήθηκαν προβλήματα μεταξύ τους, μέχρι και απειλές, ότι θα την εγκαταλείψει και δε θα της δίνει χρήματα, όπως και έκανε», περιέγραψε η κ. Μαρία.

«Αυτός είναι φανατικός αρνητής, επηρεάζεται από τη θρησκεία, όπως την έχει φτιάξει αυτός στο μυαλό του. Τελικά τη χώρισε, ενώ η κοπέλα έκανε καταγγελία γιατί φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα», πρόσθεσε η ίδια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...