Ανώτατος δικαστικός εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Ανώτατος δικαστικός εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 66χρονου και άλλων δύο ατόμων

Δικογραφία σε βάρος ενός 66χρονου ανώτατου δικαστικού λειτουργού και δύο ακόμη ατόμων σχηματίστηκε από Τμήμα Ασφαλείας της Νοτιοανατολικής Αττικής, για υπόθεση κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων και σωματικό έλεγχο δύο νεαρών, που εντοπίστηκαν να κινούνται ύποπτα πέριξ της οικείας του δικαστικού. Όταν εντόπισαν πάνω τους μικροποσότητα κοκαΐνης, οι αστυνομικοί τους άκουσαν με έκπληξη να υποστηρίζουν, ότι τα ναρκωτικά τους τα είχε προμηθεύσει ο 66χρονος δικαστικός λειτουργός, με τον οποίον είχαν συναντηθεί λίγο νωρίτερα στο σπίτι του.

Ο δικαστικός κλήθηκε από τους αστυνομικούς για εξηγήσεις και εκεί φέρεται να ανέφερε, ότι τους γνωρίζει. Ακολούθησε έρευνα –παρουσία εισαγγελέα- στο σπίτι του, όπου φέρεται να βρέθηκε συσκευασία με υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας και αμέσως μετά σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους.

1
σχόλιο
  1. avatar Ένας απόμαχος Ναυτικός

    Εδώ λοιπόν δικαιωνομαι απολύτως με το σχόλιο που έκανα εχτές για την υπόθεση συμμορίας αστυνομικών όπου διεκπεραιωναν ελληνοποιήσεις και εξέδιδαν πιστοποιητικά και άλλα έγγραφα σε αλλοδαπούς αποκομίζοντας κέρδη εκατομμυρίων ευρώ. Ανώτατος δικαστικός λειτουργός λέει, εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ. Κάτι μας είπατε τώρα. Ποιός θα τον δικάσει; Μας "διασκεδάσετε" και σήμερα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...