Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» του και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια

Κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων: «Πελάτης» του και ο 35χρονος που δολοφονήθηκε σε βενζινάδικο στη Νίκαια

Η... ταυτότητα τον έδειχνε σαν ομογενή από τη Ρωσία και τελικά ήταν Αλβανός

Ένας από τους αλλοδαπούς που είχαν αγοράσει πλαστά έγγραφα από το κύκλωμα παράνομων ελληνοποιήσεων ήταν και ο 35χρονος που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες εκτελεστών, στις 16 Νοεμβρίου σε βενζινάδικο στην λεωφόρο Θηβών 181 στη Νίκαια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το θύμα, που αρχικά φαινόταν ότι ήταν ομογενής από την πρώην Σοβιετική Ένωση με το όνομα Στέργιος Μ., στην πραγματικότητα ήταν Αλβανός, ο οποίος είχε απασχολήσει τις ελληνικές αρχές για εμπόριο ναρκωτικών και άλλα σοβαρά αδικήματα, ενώ το 2013 είχε κατηγορηθεί και για ανθρωποκτονία.

Λόγω αυτού του παρελθόντος είχε απευθυνθεί στο κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών και πήρε νέα ταυτότητα, με την οποία εμφανιζόταν ως νομοταγής πολίτης, ενώ το πρατήριο καυσίμων ήταν στο όνομα της συζύγου του.

Οι πληροφορίες των αστυνομικών αρχών αναφέρουν ότι συνέχιζε την δραστηριότητα του στο εμπόριο ναρκωτικών, κάτι που θεωρείται ως το πιθανότερο κίνητρο για την μαφιόζικη δολοφονία του, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι τον 35χρονο πυροβόλησαν και σκότωσαν δύο άγνωστοι που σταμάτησαν στο βενζινάδικο με κλεμμένο αυτοκίνητο και μίλησαν πρώτα μαζί του, ενώ από σφαίρα τραυματίστηκε στο χέρι και ένας ακόμα Αλβανός που ήταν εκεί την ώρα εκείνη.

Παρακαλούμε περιμένετε ...