Καταγγελία-σοκ για τον θάνατο της Κουτμερίδου: «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της»

Καταγγελία-σοκ για τον θάνατο της Κουτμερίδου: «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της»

Ο γυναικολόγος της υποστηρίζει ότι ο άνδρας της και ο πνευματικός της την έπεισαν να μην κάνει το εμβόλιο

Θλίψη έχει προκαλέσει στις Σέρρες και όχι μόνο ο θάνατος της Παρθένας Κουτμερίδου, η οποία κατέληξε στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα οι γιατροί της πήραν το παιδί που εγκυμονούσε με καισαρική.

Σοκ όμως προκαλεί η καταγγελία του γυναικολόγου της ανεμβολίαστης δικηγόρου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Σταύρου Κουτμερίδη, ο οποίος μιλώντας στο Mega ρίχνει ευθύνες στον σύζυγο και τον πνευματικό της για την απόφαση να μην εμβολιαστεί.

«Τη συμβούλεψα να κάνει εμβόλιο και αυτή και ο σύζυγός της από την πρώτη στιγμή. Είμαι φανατικά υπέρ του εμβολιασμού. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, επανειλημμένα και φορτικά, προσπάθησα να πείσω αυτήν τη γυναίκα, που δεν ήταν μόνο πελάτισσα, αλλά και πολύ καλή μου φίλη εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά, από ό,τι καταλαβαίνω, ο σύζυγός της ο οποίος είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, αυτός και η οικογένειά του, την απέτρεψαν από το να εμβολιαστεί, πιθανώς και λόγω κάποιου πνευματικού» είπε χαρακτηριστικά.

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει, ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της, καθώς διαφωνούσε με τον γυναικολόγο. «Φτάσαμε σε ένα σημείο, που σύζυγός της δεν ερχόταν, γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, γιατί επέμενα να κάνουν το εμβόλιο. Αυτή είναι η αλήθεια, έχω το θάρρος της γνώμης μου. Από την στιγμή που η ελληνική εταιρεία μαιευτικής κοινοποίησε τη σύσταση, ότι οι έγκυες πρέπει να εμβολιαστούν, έχω συστήσει σε όλες τις έγκυες να κάνουν εμβόλιο» είπε.

Όπως σημειώνει ο γυναικολόγος, οι κινήσεις του πνευματικού της οικογένειας είναι άκρως ύποπτες, καθώς σε συνδυασμό με τις απόψεις του συζύγου της, την οδήγησαν στο τραγικό αποτέλεσμα. «Υποπτεύομαι, ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε η φημολογία, ότι ο γιατρός της, της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο», καταλήγει ο γιατρός.

Παρακαλούμε περιμένετε ...