Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον γιατρό που πυροβόλησε η εικαστικός – Τα πρώτα του λόγια

Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον γιατρό που πυροβόλησε η εικαστικός –  Τα πρώτα του λόγια

O 68χρονος χρειάστηκε χειρουργείο για να αφαιρεθούν οι σφαίρες - Μώλωπες έχει στο πρόσωπό του

Βγήκε από το νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς» ο 68χρονος οφθαλμίατρος, μετά την επίθεση με πυροβολισμούς που δέχτηκε από την εικαστικό πρώην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του στο Χαλάνδρι στις 11 Νοεμβρίου. Ο γιατρός με τη σύζυγό του επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι.

Η υγεία του γιατρού ήταν σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά βελτιωνόταν σταθερά, όμως θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την στενή παρακολούθηση των γιατρών του, για να έχουν καλύτερη εικόνα της μετεγχειρητικής του κατάστασης, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha.

«Για την ώρα ανάρρωση» ανέφερε ο γιατρός στην κάμερα της εκπομπής, συμπληρώνοντας πως είναι «μεγάλη χαρά που επιστρέφω».

Μώλωπες στο πρόσωπο

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν μώλωπες και στο πρόσωπο του γιατρού, καθώς η γυναίκα φέρεται να τον χτύπησε στο πρόσωπο με την κάννη του όπλου.

Ο 68χρονος έφερε δύο σοβαρά τραύματα από τους πυροβολισμούς: το ένα ήταν στο στήθος, διαμπερές, και το άλλο πολύ σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, για το οποίο χρειάστηκε χειρουργείο που κράτησε 4 ώρες, ώστε να αφαιρεθεί η σφαίρα που είχε «χτυπήσει» ζωτικά όργανα. Έμεινε αρκετές μέρες στη ΜΕΘ, αλλά και σε μονάδα αυξημένης φροντίδας πριν μεταφερθεί σε κανονικό θάλαμο.